Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2015 09:46
rijan

XXX.XXX.2.30

Co by jste mi poradily za papouška do bytu?Jde mi hlavně o hlasitost.Alexandr velký, rudohlavý, čínský, pyrura, amazonek modrohlavý.

18.6.2015 10:09
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

rijan napsal(a):
Co by jste mi poradily za papouška do bytu?Jde mi hlavně o hlasitost.Alexandr velký, rudohlavý, čínský, pyrura, amazonek modrohlavý.

Dobrý den.
Na toto téma již bylo na diskuzi mnoho vláken. Budu se opakovat, ale doporučil bych pyruru zelenolící. Mazlové, klauni, vnímaví a učenliví. Ani hluk není nepříjemný. Samozřejmě jako každý tvor, občas se ozve, ale žádná hrůza a pokud je jeden jako mazel, tak se téměř neozve.Vše záleží na výchově a přístupu.
S pozdravem M.Zedlitzer.

18.6.2015 11:33
atobajus

XXX.XXX.192.99

rijan napsal(a):

Pokud se Vám jedná hlavně o hlasitost tak nejtišší z uváděných je alexandr rudohlavý a pak amazonek modrohlavý. Alexandr velký, číňáci i pyrurové dokáží být dost hlasití.

18.6.2015 11:53
sejkoramartin

XXX.XXX.53.195

Mohu se zeptat jak hodne jsou hlasiti? Bydlim na vesnici a rano kdyz se do toho ptaci daj tak to je orchestr, tak jestli to je podobne a nebo je dalece prekrici. Dekuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík