zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dobrý den, chci se zeptat, včera syn čistil voliéru a nevím co se mu stalo, ale chytil korely samici a samce a strčil je do budky, chtěl mladé.Nevím jestli se z toho korely zbrchají a zahnízdí třeba až za měsíc, nebo nezahnízdí nikdy. Korely jsem si přivezl před 14 dny, samec do budky lozil, ale ted co se to stalo tak už nelozí.
Děkuji za odpovědi.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Spěcháto, prosím o odpověd.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dostal hodně, jen se chci zeptat za jakou dobu by se měly začat zajímat o budku a o hnízdění děkuji.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji za odpovědi, ale chci se zeptat, kdyby to bylo tak zlé, tak jestli by při nejhorším zahnízdily třeba až 2016 na jaro, děkuji mockrát.
zzbyněk
napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat, včera syn čistil voliéru a nevím co se mu stalo, ale chytil korely samici a samce a strčil je do budky, chtěl mladé.Nevím jestli se z toho korely zbrchají a zahnízdí třeba až za měsíc, nebo nezahnízdí nikdy. Korely jsem si přivezl před 14 dny, samec do budky lozil, ale ted co se to stalo tak už nelozí.
Děkuji za odpovědi.
Zdravím,
nenapsal jste, jak dlouho tam byly korely zavřeny, jestli chvíli, nebo celý den. Dále neuvádíte stáří ptáků. Jistě si prošly stresem, ale z toho se rychle otřepou. Pokud jsou pohlavně vyspělé a v dobré kondici a mají vytvořeny vhodné podmínky k zahnízdění nebude jim tento zážitek nijak bránit v tom, aby brzy zahnízdily. Příroda je silná.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dobrý den, byly tam kolem 30 minut, jsou staré 1 rok, mají 2 budky k zahnízděni, voliéra je velká 2 m délka, výška1,8 m, šířka 1 m jsou tam jenom ony, koupil jsem si je 8.6.2015.děkuji za odpovědi.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Jak dlouhu bude trvat regenerace, děkuji.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji, to znamená, že zhruba za měsíc by měly začat hnízdit ?Děkuj za odpovědi.
zzbyněk
napsal(a):
Děkuji, to znamená, že zhruba za měsíc by měly začat hnízdit ?Děkuj za odpovědi.
Chov ptactva je taky o trpělivosti, můžou Vám zahnízdit za dva týdny, za dva měsíce nebo třeba za rok, ale taky třeba nikdy a to bez ohledu na to jestli je někdo násilně strčil do budky nebo ne.
Hodně záleží na tom, jak jsou staré, v jakém jsou prostředí, jak krmíte a jestli vůbec spolu harmonizují...pokud je vše ok, tak pak jen čekat
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji za odpověd, jsou staré rok, krmím je slunečnicovou směsí, voda, pampeliška, písek nna trávení, sépiová kost, jednou za 14 dní jim dávám vrbové haluzky, a co je pozoruji tak občas je vidím, že samec samici škrabká hlavičku, nebo naopak.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Zapomněl jsem říct, že voliéra je hlavně z palubek
a z desek.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Nevím, jestli nebude nakonec nejlepší je prodat a koupit nové.
zzbyněk
napsal(a):
Dobrý den, byly tam kolem 30 minut, jsou staré 1 rok, mají 2 budky k zahnízděni, voliéra je velká 2 m délka, výška1,8 m, šířka 1 m jsou tam jenom ony, koupil jsem si je 8.6.2015.děkuji za odpovědi.
Zdravím,
můžete být klidný, chce to trpělivost. Věk na zahnízdění už mají, podmínky mají dobré, pokud jde určitě o pár a sympatizují spolu letos by měly ještě zahnízdit. Zelené krmení dáváte, jak uvádíte, zkuste ještě přidat naklíčené zrniny, vaječnou míchanici a tok u ptáků by se měl dostavit.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji mockrát za odpověd, a budu čekat a doufat že zahnízdí když jim budu dávat naklíčené zrní a míchanici vaječnou.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dobrý den chci se zeptat, kdyz samice korely skrabka samecka po hlave, tak jestli je mozne, že se potom klovu, děkuji za odpověd.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Je to harmonizace?nebo ne.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dobrý den, když ted 2 dny dávám korelám vaječnou míchanici a dnes jsem jim dal už i naklíčené zrní, tak se chci zeptat, za jakou dobu by se měl k ptákom dostavit tok, děkuji.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji.