niekedy predáva, niekedy už nepredáva, lebo si to rozmyslel, niekedy len pod podmienkou, že kúpite všetko atď, proste sa len pohráva.Teraz zase nedvíha telefón, a inzerát vymazal, ale onedlho ho tam vloží zas.Inzeruje že ruší chov a akože predáva:ara červenouchý r.11, ara žltokrký, ara horsky, guarouba, všetko viacej starších párov.Nevolali ste s ním niekto?ak áno ako ste dopadli.Býva v IVANKE PRI DUNAJI.mobil:00421905708650.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mechatron?
pavel6
napsal(a):
Taky jsem s pánem psal na žaka, komunikace úplně v pohodě.Už jsme se dohodli i na návštěvě
v rakousui v Linci.Napsal i adresu mob.ale když jsem požadoval fofo ptáků tak se už neozval.Tak nevím co jsi mám o tom myslet.Takže v tom Linci asi vůbec není že?Ještě že jsem nejel.
Tu sa nejedná o pána z Lince, čítajte lepšie.
podvod

XXX.XXX.171.82
žolik
napsal(a):
niekedy predáva, niekedy už nepredáva, lebo si to rozmyslel, niekedy len pod podmienkou, že kúpite všetko atď, proste sa len pohráva.Teraz zase nedvíha telefón, a inzerát vymazal, ale onedlho ho tam vloží zas.Inzeruje že ruší chov a akože predáva:ara červenouchý r.11, ara žltokrký, ara horsky, guarouba, všetko viacej starších párov.Nevolali ste s ním niekto?ak áno ako ste dopadli.Býva v IVANKE PRI DUNAJI.mobil:00421905708650.
Volá sa Ing.Jozef Dobiš a je z Ivanky pri Dunaji, Ružová 56, mňa tiež podviedol, inzeruje, ale papagáje čo mi sľúbil už nepredá, lebo si to rozmyslel, keď zistí, že je o ne záujem.
cistic
napsal(a):
Tych ktorych vas podviedol, tak to riesde tresnym oznamenim a nie ohovaranim niekoho na verejnosti.mnoho zvas hodne konspiruje.mnoho ludi na taketo temi nieje zvedava.to moze hoc kdo na druheho hadzat spinu a mnohy ktory odsudzuju druheho su omnoho horsi.
Len aby ste nabudúce nebol na rade vy, ktorý budete odrbaný.