Magor, čo si robi prču s chovateľov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2015 21:31
žolik

XXX.XXX.33.194

niekedy predáva, niekedy už nepredáva, lebo si to rozmyslel, niekedy len pod podmienkou, že kúpite všetko atď, proste sa len pohráva.Teraz zase nedvíha telefón, a inzerát vymazal, ale onedlho ho tam vloží zas.Inzeruje že ruší chov a akože predáva:ara červenouchý r.11, ara žltokrký, ara horsky, guarouba, všetko viacej starších párov.Nevolali ste s ním niekto?ak áno ako ste dopadli.Býva v IVANKE PRI DUNAJI.mobil:00421905708650.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2015 21:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mechatron?

23.6.2015 21:58
sevak

XXX.XXX.33.194

Mechatron je Rakušan, ten ozaj predáva čo inzeruje, ale tento hajz.. je zo SLOVENSKA /Ivanka pri dunaji/ a inzerát už vymazal, mobil nedvíha.

24.6.2015 08:53
pavel6

XXX.XXX.243.231

Taky jsem s pánem psal na žaka, komunikace úplně v pohodě.Už jsme se dohodli i na návštěvě
v rakousui v Linci.Napsal i adresu mob.ale když jsem požadoval fofo ptáků tak se už neozval.Tak nevím co jsi mám o tom myslet.Takže v tom Linci asi vůbec není že?Ještě že jsem nejel.

24.6.2015 11:31
sevak

XXX.XXX.227.179

pavel6 napsal(a):
Taky jsem s pánem psal na žaka, komunikace úplně v pohodě.Už jsme se dohodli i na návštěvě
v rakousui v Linci.Napsal i adresu mob.ale když jsem požadoval fofo ptáků tak se už neozval.Tak nevím co jsi mám o tom myslet.Takže v tom Linci asi vůbec není že?Ještě že jsem nejel.

Tu sa nejedná o pána z Lince, čítajte lepšie.

26.6.2015 16:58
pavel6

XXX.XXX.243.231

sevak napsal(a):
Tu sa nejedná o pána z Lince, čítajte lepšie.

Čítájte lepše vy, jedná se o pana spřezdívkou mechatron a mně napsal, že bydlí někde u Lince
v rakousku.

26.6.2015 17:19
chavi

XXX.XXX.111.236

pavel6 napsal(a):
Čítájte lepše vy, jedná se o pana spřezdívkou mechatron a mně napsal, že bydlí někde u Lince
v rakousku.

Nejedná se o pána s přezdívkou mechatron, opravdu si přečtěte celé tohle vlákno ještě jednou

podvod

29.6.2015 14:31
podvod

XXX.XXX.171.82

žolik napsal(a):
niekedy predáva, niekedy už nepredáva, lebo si to rozmyslel, niekedy len pod podmienkou, že kúpite všetko atď, proste sa len pohráva.Teraz zase nedvíha telefón, a inzerát vymazal, ale onedlho ho tam vloží zas.Inzeruje že ruší chov a akože predáva:ara červenouchý r.11, ara žltokrký, ara horsky, guarouba, všetko viacej starších párov.Nevolali ste s ním niekto?ak áno ako ste dopadli.Býva v IVANKE PRI DUNAJI.mobil:00421905708650.

Volá sa Ing.Jozef Dobiš a je z Ivanky pri Dunaji, Ružová 56, mňa tiež podviedol, inzeruje, ale papagáje čo mi sľúbil už nepredá, lebo si to rozmyslel, keď zistí, že je o ne záujem.

29.6.2015 15:33
sevak

XXX.XXX.233.167

podvod napsal(a):
Volá sa Ing.Jozef Dobiš a je z Ivanky pri Dunaji, Ružová 56, mňa tiež podviedol, inzeruje, ale papagáje čo mi sľúbil už nepredá, lebo si to rozmyslel, keď zistí, že je o ne záujem.

Keď zistil, že je záujem bude inzerovať znova, ale drahšie.

29.6.2015 16:03
cistic

XXX.XXX.228.219

Tych ktorych vas podviedol, tak to riesde tresnym oznamenim a nie ohovaranim niekoho na verejnosti.mnoho zvas hodne konspiruje.mnoho ludi na taketo temi nieje zvedava.to moze hoc kdo na druheho hadzat spinu a mnohy ktory odsudzuju druheho su omnoho horsi.

29.6.2015 18:06
sevak

XXX.XXX.233.167

cistic napsal(a):
Tych ktorych vas podviedol, tak to riesde tresnym oznamenim a nie ohovaranim niekoho na verejnosti.mnoho zvas hodne konspiruje.mnoho ludi na taketo temi nieje zvedava.to moze hoc kdo na druheho hadzat spinu a mnohy ktory odsudzuju druheho su omnoho horsi.

Len aby ste nabudúce nebol na rade vy, ktorý budete odrbaný.

29.6.2015 21:37
cistic

XXX.XXX.228.219

sevak napsal(a):
Len aby ste nabudúce nebol na rade vy, ktorý budete odrbaný.

Pane prosim vas v dnesnej dobe bolo tolko obratych a nik sa tym nechvalia, len hlupaci nech sa vam v zivote aj v chove dary.

Přidejte reakci

Přidat smajlík