zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Dobrý den chci se zeptat na chov aymar, jak často hnízdí, jak jsou náročné, jestli jsou vhodné i pro začátečníka atd..., děkuji za odpovědi.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji, to mi stačí.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
I když ještě se zeptám jestli mohu chovat jednu páru ve voliéře 140,85,85cm d, v, š, děkuji, nebo jestli ve voliéře 200,180,90, d, v, š i s jednou párou korel.Děkuji.
zzbyněk

XXX.XXX.35.159
Děkuji.
Aymarové

XXX.XXX.169.210
zzbyněk
napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat na chov aymar, jak často hnízdí, jak jsou náročné, jestli jsou vhodné i pro začátečníka atd..., děkuji za odpovědi.
Stačí otevřít nějakou knihu nebo proběhnout web. Ptát se tu na absolutní základy je šílené, pokud si ptáky skutečně chcete pořídit. Aymarové si to nezaslouží. Viděl jste trhá web aymary.wz.cz?
pavel758
napsal(a):
Zdravím,
Chtěl bych vědět jestli bude stačit voliéra 145,100,70, d, v, š, pro dva páry aymar, a kdyby ano tak kolik budek jim mám dat, děkuji.
Dva páry aymarů na hnízdění k sobě rozhodně nedávejte, takový postor můžete rozdělit na dvě poloviny a mít každý pár samostatně s budkou jednou. On mi to málokdo věří, ale přes všecky své kladné vastnosti se aymaři dokážou porvat do krve a též se i zabít. Samice jsou extra vybíravé, závistivé a značně teritoriání a pokud pár dobře harmonizuje tak samec v obraně teritoria si se samicí ohledně agresivity vůbec nezadá. Navíc si nemusí sednout jedinci ve skupině a na probém je zaděláno.