Ahojte.
Chcem sa trocha pochvalit. Podarilo sa mi zohnat par pyrur frontalis ktore uz odchovali mutacne mladata.
Toto foto nieje moje. Je pana co mi predal chovny par.
martinc
napsal(a):
Ahojte.
Chcem sa trocha pochvalit. Podarilo sa mi zohnat par pyrur frontalis ktore uz odchovali mutacne mladata.
Toto foto nieje moje. Je pana co mi predal chovny par.
Predal ich lebo mu 2 roky neodchovali. Umna zahniezdili hned ako som ich doniesol.
Z piatich vajicok mam 4 mlade, ztoho 2 mutacne
martinc
napsal(a):
Predal ich lebo mu 2 roky neodchovali. Umna zahniezdili hned ako som ich doniesol.
Z piatich vajicok mam 4 mlade, ztoho 2 mutacne
Ak by ich niekto odchovaval nech ma kontaktuje. Rad by som nieco dokupil popripade pomenil.
Rozdiel prirodne mlada vs mutacne.
zbosace
napsal(a):
Gratulujem. Niečo podobne bolo odchovane na J Slovensku v minulosti. I keď sa jednalo o raritu, nebol o ne záujem a mám taký dojem že skončili v.Nemecku. Takže máte výzvu do budúcna. Skúmali ste ako je to s touto mut.vo svete?
Na Slovensku byla v nedávné minulosti odchována i olivová mláďata ar malých (ara severa). Netušíte někdo kde tyto odchovy skončily? děkuji a omlouvám se za odbočení od tématu.
zbosace
napsal(a):
Zabudol som dodať že chovateľ určil sfarbenie ako oliva. Prezentoval svoj odchov v časopise, Chovateľ " aj s fotodokumentáciou. Ak by vás zaujmalo viac skúste kontaktovať terajšieho vydavateľa, p.Barlika.
Dobrý den, oliva těžko od přírodně zbarvených ptáků. Tu můžete odchovat od dvou tmavozelených (jednofaktorových) ptáků. Možná tzv. šedozelený (recesivní mutace).
zbosace
napsal(a):
Zabudol som dodať že chovateľ určil sfarbenie ako oliva. Prezentoval svoj odchov v časopise, Chovateľ " aj s fotodokumentáciou. Ak by vás zaujmalo viac skúste kontaktovať terajšieho vydavateľa, p.Barlika.
Podíval jsme se na web. Mutace se popisuje jako misty (http://pyrrhuras.net/fotos/pyrrhura-frontalis/). Nabízí se i na webu, např. pár jedno x dvoufaktorový misty za 100 euro (http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/vogels-parkieten-en-papegaaien/m936722966-1-1-pyrrhura-frontalis-df-misty.html).
forpus
napsal(a):
Podíval jsme se na web. Mutace se popisuje jako misty (http://pyrrhuras.net/fotos/pyrrhura-frontalis/). Nabízí se i na webu, např. pár jedno x dvoufaktorový misty za 100 euro (http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/vogels-parkieten-en-papegaaien/m936722966-1-1-pyrrhura-frontalis-df-misty.html).
Misty som videl. Toto sa ani zdaleka nepodoba na misty.
Tieto vtaky su ovela tmavsie . Je to vidno na fotkach co som daval.
forpus
napsal(a):
Dobrý den, oliva těžko od přírodně zbarvených ptáků. Tu můžete odchovat od dvou tmavozelených (jednofaktorových) ptáků. Možná tzv. šedozelený (recesivní mutace).
Nie je to sedozeleny ani misty, vtaky su tmave ako oliva ale nie su jedofaktorove su hned tmave a este ako je vidno je to pravdepodobne recesivna mutacia. Sedozelene su v anglicku, chovatel ich doviezol zo slovenska mnoho rokov dozadu.
chovatel.SK.

XXX.XXX.168.92
Dobrý večer, aru malu olivu som odchoval od prirodnej odchytovej pary v roku 2010, bola to podla DNA samica, predal som ju chovatelovy do Holíča ale po pol roku mu ju poranila na nohe kuna takže ara uhynula, ostaly mi len fotky.ara@airwave.sk.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ako sa vola ten chovatel z holica ku ktoremu isla, dakujem za odpoved.
chovatel.SK.
napsal(a):
Dobrý večer, aru malu olivu som odchoval od prirodnej odchytovej pary v roku 2010, bola to podla DNA samica, predal som ju chovatelovy do Holíča ale po pol roku mu ju poranila na nohe kuna takže ara uhynula, ostaly mi len fotky.ara@airwave.sk.
Děkuji vám za odpověď, uvedený mail se mi ukazuje jako neplatný? Mohl byste, prosím, zveřejnit fotku odlišně zbarveného ary? Děkuji šiška ol.
chovatel.SK:

XXX.XXX.168.92
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ako sa vola ten chovatel z holica ku ktoremu isla, dakujem za odpoved.
Zdravim, email je platny ara@airwave.sk, foto neviem poslat až ked na druhý týžden príde syn zo zahraničia ich može uverejnit, dalej sa ospravedlnujem odchov bol v roku 2002.