Dobrý den, dnes jsem poprvé navštívil burzu v Hodoníně. Podle mě byla účast podprůměrná i co jsem se bavil s ostatními chovateli. Bylo k vidění hodně papoušků nádherných, kouřových, červenokřídlých, andulky korely atd. Co jsem se divil, tak docela bylo všeobecně málo rosel. Ceny výkupu jsem nesledoval. Sezoná je v plném proudu tak snad bude návštěvnost v dalších termínech větší.
kapybara

XXX.XXX.237.235
Burza Hodonín odpovídá kulturně tak na úrovni 19 století.Zajímalo by mě kde končí poplatek 30 Kč páni POŘADATELÉ.
Za mě je Hodonínská burza plně dostačující. Pro ty co zde stále pláčou, a stěžující bych rád podotknul že burza je z větší části taková jací chovatelé ji navštíví. Jak ze strany osob tak jejich nabídky. Takže si ji dotváříte i vy, a odpovídající vám je i váš názor. Každý by nejraději všude nějakou mega burzu, ale chovatelství je vážení v úpadku, a tomu odpovídá i nabídka. Koukněte jinam, Hradiště ve smrtelné křeči, známí co byli v Kroměříži, říkají - prostředí pěkné ale nabídka lepší v Hodoníně.. Břeclav dle mne malá ale slušná. Více méně vše regionální burzy odpovídající stavu.. Nevím, ale já v Hodoníně ohledně krmiv a potřeb vždy koupím co potřebuji. Jelikož to mám blízko nemám tak co řešit, a je pro mně irelevantní jezdit někam do tramtárie, kvůli tomu že to může být lepší ? Není, v Přerově jsem byl jednou a na posled. Koupím tam to samé. Kvalita stejná, i parkování, jen všeho víc.. A to i lidí, fronty aut.. U mne zkrátka zbytečně projeté peníze.. Nikomu ale nic neberu, každému dle gusta..
Jak ctu tyhle příspěvky tak se spise divim vam, jelikož vam musí byt jasno jsou prázdniny dovolene a tak jak každý rok i ubyde chovatelu.Po prázdninách tam bude prenosek as moc, nikdo nic nekoupi a většina zde bude naříkat na vykup. Nevim proc tam nekteri jezdi když pak remcaj ze je to hruza, Ja osobne jezdim tam kde se me to zamlouva.