Uživatel s deaktivovaným účtem

Asi opravdu pomůže jen vysoušeč.
perejil
napsal(a):
Dobry den mam v chovne mistnosti cca 69-70% vhlkost nevite jak se dostanu na 50 mistnost uz vetram ale porad to moc nepomaha dekuji za pripadne rady.
Prosím Vás napište, co to máte za místnost, že i větráte, nevím jakým způsobem a vlhkost i při letošním abnormálním suchu je 70%? Mám opačný problém, proto mlžím, odpoledne voda na dlažbu a je maximálně 60 %. Ta vaše místnost je nějaký sklep?
Uživatel s deaktivovaným účtem

perejil
napsal(a):
Dobrý večer,
vetrám dveřmi a vchodovými dveřmi bydlíme totiž v panelovém domě a tak mám místnost a v té mám takové vlhko a teplo 26.
Divné. V panelovém domě bývá spíše opačný problém, a to nadměrný suchý vzduch!
perejil
napsal(a):
Mě to ukazuje teplotu 26 a vlhkost 69-70 jak kdy někdy to spadne o pět procent dolu obvykle po vyvětrání může to mít vliv i na embria ve vejcích? Z vajec se mi vylíhly ale u hodně vajec se mi stalo ze vejce byla oplozena ale po nějakém čase se přestala vyvíjet.
Pane, při 26 stupních a uváděné vlhkosti to vypadá spíš na prádelnu a ne místnost v paneláku. Zkusil jste meřit vlhkost i jiným vlhkoměrem. Není te Váš vadný?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Můj názor je, že pokud máte ten panelák zateplený polystyrénem, tak to můžete mít blbě udělané a může se vám tam dělat pod fasádou mezi zdivem a polystyrénem plíseń, kondenz, fasáda neodvětrává, nebo špatně...pak by to odpovídalo vlhkosti v bytě, kolegu toto dohnalo k prodeji, pokud to není váš případ, tak nevím, mám zkušenosti ze sanací starého domu a věřte, že nějáký odvlhčovač nepomůže ani za prd...máme doma odvlhčovač za 7 tisíc, je to pořádná mašina, pokud je vlhkost problémová, okamžitě po vypnutí stroje se pomaličku vrací a za pár hodin jste tam, kde jste byl.sice odvlhčovač plný vody, ale to je tak vše, je třeba pátrat po příčině a ty odstranit.nebo sousedi mají pod vámi saunu s bazénem a užívají si wellnes a vy s nimi, ale ani o tom nevíte).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
A pokud jste v prvním poschodí, může vám natahovat sklep, známá to má taky, taky neřešitelné, na izolaci nemysleli, sklepní prostory bez větrání apod...