Zoufale hledáme papouška, ztratil se ve středu 29.7.2015 večer v Uherském Hradišti v okolí Nemocnice. Žakynek je tři roky starý, slyší na jméno Vilík a je okroužkovaný.
Nemáme vůbec představu v jak širokém okruhu se uprchlík může vyskytovat.
Prosíme vás o pomoc při hledání a samozřejmě nálezci
nabízíme odměnu. Volejte tel.777787983.
eleniss

XXX.XXX.81.172
Taky nám v neděli uletěl a bohužel nic.
Nevešte hlavu
zkuste dát inzerát tady: http://www.psidetektiv.cz/ztraceni-ptaci/.
Může být blízko i daleko, jak je psáno výše. Dobře jste udělali s vyhlášením i letáky, třeba se nálezce najde.Taky mě uletěla před lety dokonce ara a po pěti dnech ji odchytili na zemi a jel jsem pro ni 10 km. Po těch pěti dnech hlady vyslábne a půjde k zemi a snad ho někdo chytí. Ale může tu být i škodná nebo i dravec. At' vám to dobře dopadne.
To jste měl štěstí, že ji máte zpět. Děkuji vám všem za podporu. Člověk je v takové situaci úplně bezradný. Ikdyž jsem se snažila využít všechny možné dostupné prostředky, třeba služby doporučeného Psího Detektiva nebo dokonce i rádia aspoň jedno celodenní vysilani, pořád se mi zdá, že je to málo. Je bez něho smutno a prázdno.
Zdravím vás všechny, nejen z okolí Uherského Hradiště. Už je to 14 dnů, co hledáme papouška Žaka Šedého jménem Vilík. Zatím nic nového, kromě jedné prý zaručené informace. Jistí mladíci v přibližnou dobu chytli Žaka v okolí Kyjova, Svatobořic. Ale nic nenahlásili a o mé výzvě prý ví. Takže to vypadá, že si ho buď chtějí nechat nebo prodat. Myslíte, že by mohl urazit tak velkou vzdálenost (cca 30 km). Na hodonínsku jiného Žaka nepostrádají. Že by to mohl být on? Co mohu s takovou poloinformací dělat. Letáky s výzvou budu mít rozeslané i do všech obcí v okrese Hodonín vč. Policie v Kyjově. Nevzdávám to.