Klidně mohou být dva páry pap. konžských chovány v jedné místnosti, osobně mám tři páry ob voliéru, dva bezproblemově dělají mladé, ten třetí snad letos už poprvé odchová také. Konžské (ale i ostatní poicephaly) trochu ruší amazoňané a aratingové - pokud jsou chováni ve voliérach vedle sebe - vlastní zkušenost.
jaajina
napsal(a):
Dobrý den, můžu se zeptat odkud jste a zda prodáváte, nebo už máte zamluvené mladé děkuji.
Ještě bych se chtěl zeptat ted zrovna mi hnízdí poprvé fantíci jsou oba rok 10, samec ručně dokrmený, ale co mě zaráží že snuška čítá pouze jedno vejce a na další to nevypadá..jinak samice zatím poctivě sedí..Tak se chci zeptat zda to bývá normalní při prvním hnízděni nebo je něco špatně?
A pane Daněk, když píšete že Jste měl 10 páru, byly ty páry harmonické já jak píšu mám dva páry ani jeden mi nepřijde nějak extra harmonický ato jsem měl fantíku na počátku celkem 2,3 a ruzně to zkoušel kombinovat.V ruzných článcích čtu že dominantní bývají samice u mne samci..Abych se přiznal překvapilo mě že vubec zahnízdili ikdyž nutno dodat že se u hnízdícího páru chování rapidně změnilo samec je téměř pořád se samicí v budce nebo vykukuje u vletového otvoru, asitakdva měsíce samici často krmil..