Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2015 19:05
pajars

XXX.XXX.230.168

Zdravím mam již delší dobu problém, zebřička vysedí mladata bezproblému odchová ta vylétnou ale po odstavení se načepíří jsou taková apatická bílý trus a umrtí, čistota, voda a krmení samozřejmost, už nevím co, kokcitiie ci jiná nemoc, dík za radu.

6.8.2015 08:56
chajda

XXX.XXX.77.224

Jsou to kokcidie.dejte jim esb3.

6.8.2015 12:21
Gabriela2000

XXX.XXX.179.92

Doporučuji pravidelně do 1.5l láhve dávat 15ml ACIDOMID od Benefeed.Musí se dávat neustále takto upravená voda aby byl účinek zaručen, ale stojí to za to, ptáčci jsou úplně v pořádku.

6.8.2015 12:55
libuko

XXX.XXX.24.70

Popravdě se mi stalo něco podobného, ale příčinu jsem hledala jinde než v nemoci.
3 zebřičky vylítlé z hnízda. Jedno cca o dva dny starší a silnější. Když rodiče přestali krmit bylo to poměrně naráz a načasované vzhledem k nejstaršímu mláděti, které bylo celou dobu v pohodě.
Ta mladší mláďata, doposud naprosto v pořádku, zoufale žadonila o potravu, ale rodiče už nekrmili. Mladí snažili zobat, ale přijde mi, že to ještě neuměli strávit a po cca 2 dnech uhynuli. Načepýřená byla ten poslední den hodně.
Acidomid dávám, takže koncidie z vody by to být neměli.
Možná je to úplně jiný případ a nechci odbíhat z tématu, ale nemohlo by to být také důvodem?

Přidejte reakci

Přidat smajlík