Invaze mravenců v krmivu - jak na to?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.8.2015 11:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210

Nemáte nějáký nápad, jak si s tímto problémem poradit?zkoušel jsem na profily a pletivo horkou vodu se solí a pomohlo to asi jeden den...

13.8.2015 11:19
happy22

XXX.XXX.40.193

Také mám s mravenci v nových voliérách problémy. Lezou mi do misek kde je vaječná směs a když na pletivo zavěsím jabka, tak se to během chvilky mravenci jen hemží. Zkoušel jsem okolí voliér (z vnější strany) sypat práškem proti mravencům, ale moc to taky nepomáhá. Letos to je mravenčí a vosí invaze.

13.8.2015 12:16
bathory

XXX.XXX.156.2

happy22 napsal(a):
Také mám s mravenci v nových voliérách problémy. Lezou mi do misek kde je vaječná směs a když na pletivo zavěsím jabka, tak se to během chvilky mravenci jen hemží. Zkoušel jsem okolí voliér (z vnější strany) sypat práškem proti mravencům, ale moc to taky nepomáhá. Letos to je mravenčí a vosí invaze.

Já mravence zatím nemám, ale vosy, to je katastrofa, ptáci se k ovoci prakticky nedostanou a není síla se jich zbavit...

13.8.2015 16:53
simacek123

XXX.XXX.142.1

Mravenci a vosi problém ustane jestliže budeme po nejakou dobu davat krmeni v mensim množství a jen takove množství které ptaci během kratke doby spotrebuji, udrzovat cistotu a nenechávat zbytky.a vajecna smes a ovoce laka nejvíce, v takovem horku davam minimum radeji nekdy ani ne, ještě se mi nestalo ze by mlade nejaky dem bez vajeciny ci ovoce uhynuli, spise v takto velkych vedrech hrozi skvaseni a hnilobe.

13.8.2015 17:37
avesomebird

XXX.XXX.211.160

Stačí obyčejná bílá křída. Udělat sní čáru a mravenci přesní nepřejdou. Nevím proč ale je to tak

Přidejte reakci

Přidat smajlík