Agresivita alexandra malého

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2015 14:05
Betty98

XXX.XXX.88.236

Ahoj, mám takový problém. Potýkám se s tím u svého papouška Alexandra malého. Jsou mu přibližně 3 měsíce a občas se stane, že po mě s nevýslovnou agersí vyrazí a kouše mě. Snažila jsem se ho to odnaučit, ale nic nezabírá. Kvůli jeho rychle výbušné osobnosti se proto bojím s ním být ve společnosti ostatních členů rodiny, aby jim něco neudělal. I přes to je však velice přítulný, nutí si mou společnost hlasitým křikem, když kolem nikdo není, spí mi na rameni.
Prosím o nějaké nápady a rady.
Papouška mám od 47 dne, dokrmovaného lidmi.

Žludík

24.8.2015 18:49
Žludík

XXX.XXX.138.161

Ahoj Betty,
S tímhletím problémem jsem se taky setkala. Můj Alexandr malý byl také ze začátku agresivní ( okolo 3 měsíců to začalo). Mazlí se se mnou, ale když ho někdy v kleci vyruším při nějaké aktivitě, tak klovne. Nyní mu je okolo 7 měsíců a pomalu to přestává... Takže podle mě je to asi puberta. Ale i tak jsou alexandři velmi namyšlení papoušci.

S pozdravem Josefína Baštová

25.8.2015 16:19
Betty98

XXX.XXX.88.236

Ahoj, Děkuju za odpověď. jsem ráda, že má někdo takové zkušenosti jako ty, aby mi mohl pomoct moc ráda bych někdy tvého alexa viděla.
Betty Chmelová ;).

Žludík

25.8.2015 18:13
Žludík

XXX.XXX.138.161

Není vůbec zač... Jestli chceš můžu přes mámin Facebook poslat pár fotek mého alexandra (Alfíka)... Pošleš mi taky nějaké fotky?
Josefka Baštová

25.8.2015 19:00
Betty98

XXX.XXX.88.236

No jasně! To bych moc ráda. A nemáš třeba email? Fotky Rica (našeho papouška) když tak pošlu na Facebook Markétě :).

Žludík

27.8.2015 12:49
Žludík

XXX.XXX.138.161

Fotky mého Alexe jsem ti poslala přes mámin Facebook, ale můžu ti je poslat i na email

Josefka Baštová.

27.8.2015 22:00
Bonnie & Clyde

XXX.XXX.239.75

Ahoj, já mám Alexe, kterému je 5 měsíců - já tomu říkám těžká puberta :) Ze začatku byl strašně vystresovaný, přestože je dokrmovaný, nejde teď ani na prst, ale trvalo mu to 2 měsíce nez se uklidnil a prestal se chovat vydesene a agresivne. Ted uz zkousi co si muze dovolit a co ne. Ma svou velkou volieru, ale je porad volne pusteny, takze obcas mi zkousel delat ze vseho dreva trisky, uz se ale naucil, ze kousat drevo muze jen to, co ma ve voliere :) Jinak je to bajecny spolecnik kdyz v kuchyni varim. Strasne rad mi premistuje veci, haze je na zem nebo si je proste odnasi :)

Ale souhlasim s nazorem pani Josefiny...jsou neuveritelne namysleni ptaci

Přidejte reakci

Přidat smajlík