Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2015 09:48
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Tak jsem půjčil při prodeji králováka svoji přenosku a nějak se mi nevrací. Doufám, že si dotyčný vzpomene a než pojedu v září na burzu tak mi ji vrátí. Nerad bych tady někomu dělal ostudu a zveřejnil jeho tel číslo.

28.8.2015 11:05
Hodonak

XXX.XXX.126.173

trochu jste mi připomněl Jahelkovy soudničky

všem 28 členům družstva byla dána plná důvěra, aby si svůj díl deputátu vyzvedli sami. Proto nás nemile překvapilo, že se na posledních 24 už nedostalo...

ale taky mám podobnou zkušenost..

28.8.2015 12:43
docid

XXX.XXX.128.34

Když jsme u těch přenosek, nevíte o nějakém ranči s koňmi v okolí Benešova? taky mi tam putovala jedna nevrácena klícka. Pohoda, maňána... to bylo slibů jak mi ji pošlou, proto jsem si ani nenapsal jejich adresu.

28.8.2015 16:46
velpap

XXX.XXX.219.1

Taky mi už několik let visí přenoska v Moravském Žižkově u pana Ves...o, který se mi do telefonu normálně vysmál. O kvalitách toho pána svědčí i to, že má v místě bydliště vinařství, které bylo uvedeno na stránkách ČOI ohledně pančování vína.

28.8.2015 21:05
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

K tématu půjčení a nevrácení sdělím možná pro zasmání svoji zkušenost z doby ještě před sametovou revolucí. Půjčoval jsem nejen přenosky, ale i knihy, nářadí apod. Především sousedům a známým. S navrácením si mnozí starost nedělali. Tak jsem zvolil jiný způsob. Půjčím, dej protihodnotou tehdy padesátikorunu nebo stovku, jak vrátíš, dám ti ji zpět. Od té doby se mně nestalo, že jsem zapomněl komu jsem co půjčil, každý vrátil sám a nebo někteří najednou půjčit nepotřebovali.
Chybami se člověk učí. Možná to dnes platí dvojnásobně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík