Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.84
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.84
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.84
cistic
napsal(a):
Myslim prve foto a druhe je ten isty vtak.
Ano je to jeden druh rozely- rozela žlutohlavá, ale ja potřeboval vědět pohlaví u obou jedinců ikdyž vypadají stejně. děkuji Mikš za nazor...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.155.84
zbosace
napsal(a):
Aký je ich vek? Č.1 sa mi zdá mladší, svetlejší z mohutnejsim zobom a hranatejsou hlavou. Typol by som 1:0. Foto druhého sa mi nedá zaostrit ale hlava sa zdá gulatejsia. Nedá sa u tohoto druhu použiť metóda kridloveho pasika?
Dobrý den, zkoušel jsem bohužel bez výsledku. První jedinec na fotce číslo jedna je z roku 2013 a na druhé fotce je jedinec z roku 2014. I přesto doteď nemohu zjistit pohlaví, protože jedinci nechtějí jít k sobě. Proto jsem se obrátil zde zda vůbec mám pár.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, zkoušel jsem bohužel bez výsledku. První jedinec na fotce číslo jedna je z roku 2013 a na druhé fotce je jedinec z roku 2014. I přesto doteď nemohu zjistit pohlaví, protože jedinci nechtějí jít k sobě. Proto jsem se obrátil zde zda vůbec mám pár.
Zdravím, možná by bylo jistější obrátit se na příslušné pracoviště kde zjišťují pohlaví ptáků pomocí analýzi DNA !K.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podľa mňa tam máte samicky. Samec by sa mal prejaviť svojim typickým správaním to sa nedá prehliadnuť. Je to len môj názor. Nech sa vám darí.