Burzy, kdy chytáte ptáky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2015 15:09
horooo

XXX.XXX.144.10

Chci se zeptat, kdy chytáte ptáky na burzu jestli den předem nebo brzy ráno v den burzy, u mne je chytám den před burzou večer a vždy je nejaký jedinec poraněný nejaké rady a tipy děkuji.

5.9.2015 15:44
stewe5

XXX.XXX.157.2

Ja je chytam rano pred burzou, nemusej bejt celou noc v prenosce...a okraj sitky mam obalenej molitanem, takze kdy ptak narazi tak se nezrani..:).

5.9.2015 18:51
aymara55

XXX.XXX.70.146

horooo napsal(a):
Chci se zeptat, kdy chytáte ptáky na burzu jestli den předem nebo brzy ráno v den burzy, u mne je chytám den před burzou večer a vždy je nejaký jedinec poraněný nejaké rady a tipy děkuji.

Vtákov chytám večer a ihneď po odchyte ich umiestnim do tmavej miestnosti v pivnici, kde v prípade potreby zastriem i žaluzie, aby vtáky boli v úplnej tme, ešte sa mi chvalabohu nestalo, aby sa niektorý poranil.

5.9.2015 18:55
kokík

XXX.XXX.11.174

U ptáků svítím, chytám kolem půlnoci, dám si trochu na ucho a ve tři pálím na Kladno nebo Týniště, na burzy s pozdějším začátkem, chytám před odjezdem, důležitý je dodržet přiměřený počet ptáků k rozměrům přepravek, to se bohužel u nás a na našich burzách moc nenosí, a jsou i tací kteří se pochlubí tím, že přenosku co jí mají nikdy nečistili, co dodat ?

5.9.2015 21:26
atka

XXX.XXX.176.10

Chytám den předem - vše do větších klecí, voda + krmení cca 2 hod při světle. Pak tma a klid. Ráno je přechytnu do připravených bodovaček.
Zranění(zatím) žádné.

7.9.2015 10:19
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

Já pokud jedu na burzu, tak odchytávám večer před burzou do bodovaček. Ptáci si zvyknou, uklidní se a zvyknou si sedět na bidlech. Mají vodu a krmení. Na dno dávám dvojitě noviny a ráno ty vrchní vytáhnu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík