Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.9.2015 12:10
avesomebird

XXX.XXX.211.160

Dnes kolovala na Kladně na burze zpráva že MVDr. Radomír Košťál je po smrti. Nevíte někdo jestli je to pravda? Byla by to pro nás jako chovatele velká ztráta

6.9.2015 17:58
daktari

XXX.XXX.45.57

No je to hrozný !
Naštěstí mám potvrzeno, že si čerstvě užívá důchodu

6.9.2015 18:04
avesomebird

XXX.XXX.211.160

Super, super tak to jsem rád, tušil jsem že to bude nějaký omyl

R.Košťál

7.9.2015 11:17
R.Košťál

XXX.XXX.40.135

Hlásím se ze záhrobí a oznamuji, že jsem stále mezi živými a cítím se "zdráv" přiměřeně věku! Kdo to vymyslel a rozšiřuje?
R.Košťál.

8.9.2015 11:36
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

R.Košťál napsal(a):
Hlásím se ze záhrobí a oznamuji, že jsem stále mezi živými a cítím se "zdráv" přiměřeně věku! Kdo to vymyslel a rozšiřuje?
R.Košťál.

V susednom bloku pred pár rokmi zomrel chovateľ spievajúceho vtáctva s krstným menom Pavol / Pavel. Jeho balkón na 6. poschodí v susednom vežiaku nebol až tak populárny, verejnosti známy, ako náš na nižšom 2. poschodí. Keďže zosnulý krstným menom bol Pavel, nebol veľký problém, aby smutný chýr o úmrtí chovateľa, bol nesprávne pripísaný nášmu priezvisku, rodovému menu Pavelka.

Nikdy nezabudnem na vystrašenie mojej susedky, ktorá si informáciu o úmrtí suseda, priateľa chovateľa, nesprávne vysvetlila. Musel som tejto susedke pri stretnutí, ozrejmiť situáciu a poskytnúť patričnú prvú pomoc.

Priatelia, ktorí ste nás predišli, odpočívajte v pokoji. Daj nám Pán Boh veľa dní pri ozrejmovaní nesprávnych, smutných informácií. Bože nedopusť, aby sme odišli z tohto sveta, ako neznámy.

http://www.cemetery.sk/?pid=640&t=Z3JfcGxhY2VidXJ5IExJS0UgJyVLb5ppY2UgLSBWZXJlam79IGNpbnRvcu1uJSc=.

Přidejte reakci

Přidat smajlík