ZOČSCH Třebechovice pod Orebem exotáři pořádají místní výstavu exotického ptactva spojenou s bodovací výstavou andulek ve své budově. K vidění mimo jiné budou amazoňani modročelí, amazónci černotemenní, loriové žlutohlaví, kardinálové šedí, loskutak...
Otevřeno 26.9.2015 sobota od 8 h. do 17 h a v neděli 27.9.2015 od 8 h do 16 h (tentýž den se koná chovatelská burza v Týništi nad Orlicí, vzdálenost cca 10 km).
Výstava se koná na konci Hradecké ulice u bývalého Invatesu, odbočka do ulice Za Drahou. Parkování přímo u areálu výstavy zdarma.
Občerstvení, prodej chovatelských potřeb a prodej papoušků do chovu i na ochočení.
Případné dotazy na tel.605 558 484.
K návštěvě vás srdečně zvou pořadatelé a těší se na vaši návštěvu.
Děkujeme všem návštěvníkům a těm, kteří nám pomohli s organizací výstavy.
raduz
napsal(a):
Ahoj Emile, neměl jsem možnost zatím Vaši výstavu navštívit. Ale držím palce, ať Vám to nadšení vydrží i nadále. Podle fotek to vypadá zajímavě.
Ahoj Radku,
děkujeme za podporu. Jsme malý spolek, ale snažíme se, aby výstava byla vždy, co nejpestřejší. Třeba to někdy v budoucnu dopadne a přijedeš se podívat osobně.
ladishk
napsal(a):
Ahoj Emile. Výstava super. Jestli máš fotku těch nádhernejch penantu hdej ji sem prosím. Dík.Ladys ze Dvorů.
Ahoj Láďo,
podařilo se mi vyfotit jen jeden pár penantů. Snad jsem se trefil do těch, kteří se ti líbí. Bohužel barvy toho přírodního jsou trochu zkreslené.