Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2015 19:49

Dnes som navštívil burzu v Nitre.Po predaji kanárov a výmene s priateľom z vých. Slovenska
/5 ks/ som si prenosku uložil pod stôl a to som nemal robiť. Prenoska mi bola odcudzená, bola desať miestná, plastová.O prenosku mi nejde, ale ide mi o kanárov, ktorí boli v prenoske.Na prenoske bola nalepená aj adresa.J. O.NDca.0902300508.

27.9.2015 19:58

Lidské hyeny. Co na to říct? Snad jen dávat si příště více pozor!

Roratus

27.9.2015 23:49
Roratus

XXX.XXX.39.204

Sú to prasatá... Pomôcť by mohol kamerový systém, pokiaľ teda v Agrokomplexe je.

28.9.2015 06:51
simacek123

XXX.XXX.142.1

Tak to dopada u věci bez dozoru, je to nejenom ve vasem pripade.lide se neponauci a jsou dosti najivni, ze zrovna nim se nic nestane.je to jako nechat na parkovisti odemknute auto.davejte si na sve věci vice pozor.

kulivok

28.9.2015 07:03
kulivok

XXX.XXX.161.38

Nemáš chodit na pivo a klobásu a raději si hlídat přepravky nebo už jseš tak línej ji mít u sebe.

28.9.2015 08:19
milanplšek

XXX.XXX.18.68

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dnes som navštívil burzu v Nitre.Po predaji kanárov a výmene s priateľom z vých. Slovenska
/5 ks/ som si prenosku uložil pod stôl a to som nemal robiť. Prenoska mi bola odcudzená, bola desať miestná, plastová.O prenosku mi nejde, ale ide mi o kanárov, ktorí boli v prenoske.Na prenoske bola nalepená aj adresa.J. O.NDca.0902300508.

To je prave nesvar vsech burz vsichni jezdijou na burzy cim dal driv aby mohli postavit prenosky na stoly a zabrat misto a pak tam celou burzu nejsou. Kdyz chcete neco koupit tak nikdo nevi ci ta prenoska je. Nechapu proc ti lidi ty ptaky chytaji a stresujou kdyz ani nemaji cas je prodavat. To samozdrejme neni vas pripad drive to bylo normalni nechat si prenosku pod stolem ale doba uz je bohuzel jina. Chovu zdar.

Přidejte reakci

Přidat smajlík