Uživatel s deaktivovaným účtem

Dnes som navštívil burzu v Nitre.Po predaji kanárov a výmene s priateľom z vých. Slovenska
/5 ks/ som si prenosku uložil pod stôl a to som nemal robiť. Prenoska mi bola odcudzená, bola desať miestná, plastová.O prenosku mi nejde, ale ide mi o kanárov, ktorí boli v prenoske.Na prenoske bola nalepená aj adresa.J. O.NDca.0902300508.

Lidské hyeny. Co na to říct? Snad jen dávat si příště více pozor!
Roratus

XXX.XXX.39.204
Sú to prasatá... Pomôcť by mohol kamerový systém, pokiaľ teda v Agrokomplexe je.
kulivok

XXX.XXX.161.38
Nemáš chodit na pivo a klobásu a raději si hlídat přepravky nebo už jseš tak línej ji mít u sebe.
napsal(a):
Dnes som navštívil burzu v Nitre.Po predaji kanárov a výmene s priateľom z vých. Slovenska
/5 ks/ som si prenosku uložil pod stôl a to som nemal robiť. Prenoska mi bola odcudzená, bola desať miestná, plastová.O prenosku mi nejde, ale ide mi o kanárov, ktorí boli v prenoske.Na prenoske bola nalepená aj adresa.J. O.NDca.0902300508.
To je prave nesvar vsech burz vsichni jezdijou na burzy cim dal driv aby mohli postavit prenosky na stoly a zabrat misto a pak tam celou burzu nejsou. Kdyz chcete neco koupit tak nikdo nevi ci ta prenoska je. Nechapu proc ti lidi ty ptaky chytaji a stresujou kdyz ani nemaji cas je prodavat. To samozdrejme neni vas pripad drive to bylo normalni nechat si prenosku pod stolem ale doba uz je bohuzel jina. Chovu zdar.