Rakytník v okolí Pozořic.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.10.2015 10:41
mazlicek.zako

XXX.XXX.176.238

Zdravím, neví někdo kde by se dalo natrhat trochu rakytníku v okolí Pozořic? Chtěl bych zkusit dát papouškům jestli to budou brát. Letos jsem ho vysadil na zahradě ale než se dočkám plodů bude asi trvat dlouho. Vůbec neroste, je pořád stejný. Děkuji.

5.10.2015 12:16
lada3

XXX.XXX.59.12

mazlicek.zako napsal(a):
Zdravím, neví někdo kde by se dalo natrhat trochu rakytníku v okolí Pozořic? Chtěl bych zkusit dát papouškům jestli to budou brát. Letos jsem ho vysadil na zahradě ale než se dočkám plodů bude asi trvat dlouho. Vůbec neroste, je pořád stejný. Děkuji.

Dobry den,

sice nevim kde roste, ale protoze bydlim o dedinu vedle rad bych se zeptal co chovate, kdyz bych nekdy neco shanel..
Jinak vim kde tu v okoli roste dost Jerabin (Hostenice)..

5.10.2015 13:06
mazlicek.zako

XXX.XXX.176.238

Zdravím,
teď mám pouze korely, pár královských a od nich 2 mladý. Jinak jeřabin a hlohu jsem o víkendu nacpal plný mrazák. Teď už mi chybí jen ten rakytník.

10.10.2015 19:21
Martin-rosely

XXX.XXX.18.68

Dobry den vy davate papouchum rakytnik?A davate jim go suseny nebo hned utrzeny.A davate jim i krmnou repu?Mam rosely a rad bych jim to taly daval.
Dekuji.

11.10.2015 07:31
bartosova1955

XXX.XXX.197.2

Otázka není sice na mě, ale čerstvě utržený rakytník stejně tak i schizandra patří k pamlskům, pro které si dojdou ihned až na pletivo. Navíc rakytník lze velice dobře mrazit, takže je pak k dispozici po celý rok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík