Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2015 20:24
jewarix

XXX.XXX.92.138

Zdravím, chtěla bych si pořídit alexandra malého. Prý je vhodný i pro začátečníky a není tak náročný. Chtěla bych se zeptat jak velkou by měl mít klec, zda je lepší dokrmené či mládě z hnízda. Slyšela jsem také, že některé materiály klece jsou pro papoušky závadné. Máte s tím nějaké zkušenosti? A případně nemáte nějaké rady pro začátek, které bych měla vědět? :) Za jakoukoli radu budu moc vděčná :).

30.10.2015 22:13
karelben

XXX.XXX.87.60

Zaleži na co ho chcete, jestli na chov nebo jako mazlika, v kazdem pripade se poradte s chovatelem, chov neni narocny ale vsechno chce sve, je pomerne hodne hlucny a umi udelat velky neporadek, klec je dobre mit takovou aby si mohl protahnout kridla a aby mel moznost se proletet, preji hodne chovatelskych uspechu.

16.11.2015 19:00
jewarix

XXX.XXX.85.47

Moc děkuji za odpověď :).

16.11.2015 23:08
jako001

XXX.XXX.109.93

jewarix napsal(a):
Moc děkuji za odpověď :).

Vàzenà pani videl som ze shànate rucne dokrmenèho, podla toho usudzujem ze ho chcete na mazlicka ak naozaj chcete seriozne odpovede zadajte viac otàzok ja sa vàm posnazim odpovedat teraz podla vami zadanch info
je nenàrocny ano je to vhodny druh pre zaciatocnika, najlepsie sa bude citit v bytovej volierke s tym ze ho obcas pustite k preletu, vo volierke sa bude citit dobre aj ked nebude mat prelet po byte ked nemàte cas, materiàl klietok no ako vàm seriozne odpovedat asi takto najvacsie nebezpecenstvo co sa tyka materialu je nekvalitnè pletivo alebo nekvalitnà povrchovà uprava klietky.no je pomerne hlucny ale hlucnà vie byt aj korela.Pokial chcete rucne dokrmenèho kupte si celkom samostatnè mlàda ktorè prijima potravu samo usetrite si vela nervou aj zialu. s pozdravom Jakab.

27.10.2018 21:08
MartinRychvalsky

XXX.XXX.229.212

Dobrý den. Dnes jsem si koupil Alexandra Maleho je z obchodu kde mi doporučili klec a krmivo. Ale odzkušenějších chovatelu bych rad získal zkušeností aby se mu žilo lépe. Nechci ho na chov ale na mazlení.

Dekuji za kazdou radu.

27.10.2018 21:50
karelben

XXX.XXX.87.60

Zdravim,podle me je chyba že jste alexandra koupil v obchode,měl jste pro radu jít napred na internet a pohledat info o chovu alexandru a i o tom jak a kde koupit papouska ktery bude mazlikem rodiny,toho musite ziskat jako neopeřené mláde a bud sam nebo s pomoci nekoho kdo to děla ho rucně dokrmit,pak by jste mel kamaráda,alexandr ma pomerne silný zobák a muze i ublizit a bude to chtit hodne trpelivosti a to vam nikdo nezaruci jestli se vam ho podari jeste ochocit,zkuste ho vratit a dej te na mou radu,porad nekdo nabizi rucne dokrmeneho papouska,muj nazor

27.10.2018 22:00
MartinRychvalsky

XXX.XXX.229.212

Dekuji ale nebudu ho vracet. Já mám zvířata rad a když jsem ho jednou vzal domu tak už u nás zůstane. A hlavně deti ty by se zblaznili kdybych ho vratil do krámu.
Ale moc dekuji za odpověď. Snad ještě někdo napíše a poradí s chovem a ostatnima vecma.

Hezký večer

27.10.2018 23:04
karelben

XXX.XXX.87.60

Dam vam na sebe tel kontakt a ozvete se,poradim,zitra dopoledne 725738054

3.11.2018 21:45
Mara92

XXX.XXX.240.250

Upřimně ,když čtu diskuse toho typu nemám chuť ani lidem nic radit. Za tyto penize jste mohly pořidit ručně dokrmeného a mohly jste byt šťastnějši a vesela rodina. Zásadni chyba děla spoustu lidi zajde do petshopu a koupi papouška, protože se jim zda ten nejkrasnějši a to ,že ten papoušek v kleci postava na bidle přes půl roku nikomu nedojde ,že ho už ochočit z 80%nejde a to nemluvně o vyživě ptactva vědi houby a chovu vůbec. Ve zverimexu se prodáva za 3500,-v Jbc a Lbc jestli jste za něj dal taky tyhle penize tak gratuluju zelený se nechá pořidit za 500-700 od chovatele mládě vylėtle z budky idealni k ochočeni nebo ručně dokrmeného (2000-3000)a navic by vám poradil se stravou a určitě by vam řekl ,jak ta vaše klec nevhodná a o miskach nemluvim. Nezlobte se za kritiku,ale od začatku dělate vše špatně!!! Hodně štěsti přeji

5.11.2018 18:51
Catparrot

XXX.XXX.49.252

MartinRychvalsky napsal(a):
Dobrý den. Dnes jsem si koupil Alexandra Maleho je z obchodu kde mi doporučili klec a krmivo. Ale odzkušenějších chovatelu bych rad získal zkušeností aby se mu žilo lépe. Nechci ho na chov ale na mazlení.

Dekuji za kazdou radu.

Nejdříve si čtěte literaturu, různé stránky a až pak jděte pro papoucha k CHOVATELI. Máte naprosto nevhodnou klec. Ve zveráku jen chtějí, ať si koupíte co nejvíce věcí... Takže pořiďte co NEJŠIRŠÍ voliérku, aby alex mohl pohodlně roztáhnout křídla. Bidla příšerné. Zajděte si s dětmi na procházku do lesa a ustřihněte si větve z vhodných stromů (najdete na netu.)

5.11.2018 18:54
Catparrot

XXX.XXX.49.252

Catparrot napsal(a):
Nejdříve si čtěte literaturu, různé stránky a až pak jděte pro papoucha k CHOVATELI. Máte naprosto nevhodnou klec. Ve zveráku jen chtějí, ať si koupíte co nejvíce věcí... Takže pořiďte co NEJŠIRŠÍ voliérku, aby alex mohl pohodlně roztáhnout křídla. Bidla příšerné. Zajděte si s dětmi na procházku do lesa a ustřihněte si větve z vhodných stromů (najdete na netu.)

Zapomněla jsem na misky... Alespoň si ho otrávíte tím plastem. A to na dně klece je ASAN???

Přidejte reakci

Přidat smajlík