peparazak
napsal(a):
Dobry den, co bylo za ptaky na dnesni burze?vykup mne nezajima.dekuji za vase odpovedi.
To je supr, co tam mohlo byt? ja jsem tam nebyl ale je me to jasne! tak jak vždy. Spokojen s moji odpovedi nebudete, ja ani nechci ale panove vam jiste napisi zajimave postřehy.
simacek123
napsal(a):
To je supr, co tam mohlo byt? ja jsem tam nebyl ale je me to jasne! tak jak vždy. Spokojen s moji odpovedi nebudete, ja ani nechci ale panove vam jiste napisi zajimave postřehy.
Pán se ptá co tam bylo, pokud jste tam nebyl, tak to nekomentujte, na takovou odpověd vám každý s...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaké tet jsou ceny výkupu?
modrohlavej
napsal(a):
Pán se ptá co tam bylo, pokud jste tam nebyl, tak to nekomentujte, na takovou odpověd vám každý s...
A takovy jako vy se pridate.u vas je zrejme a zaslibene téma cena vykupu.Kdybych vas znal klidne bych se vsadil ze krom vykupu se zde nic nového nedozvíte. Co tam k sakru bylo tak zajímavého! rekne me to někdo!
simacek123
napsal(a):
A takovy jako vy se pridate.u vas je zrejme a zaslibene téma cena vykupu.Kdybych vas znal klidne bych se vsadil ze krom vykupu se zde nic nového nedozvíte. Co tam k sakru bylo tak zajímavého! rekne me to někdo!
Tak dobře, já to napíši, je to sice reklama, ale není adresná. Měli tam pasti na myši, na živé, překlápěcí. Od 10 h. do 17 h. jsem chytl už 11 kusů myší.No prostě paráda.Stačí?
Uživatel s deaktivovaným účtem

simacek123
napsal(a):
Na téma neodpovídejte, vás to nezajímá!Je spousta chovatelů co výkup zajímá, vás evidentně né, tak těch vašich podlostí na téma výkup a co bylo na burze nechte!A máte pravdu jsou zde i slušní lidé co slušně oddpoví.