Po dohodě přivezu:
letošní 1 nepříbuzný pár Arating zlatých - slunečních, a 1ks letošní samice, kroužkovány, pohlaví test DNA,100% stav,6000kč/pár, cena za samici 3000kč.
letošní anduly na výběr z více barev 80kč/ks u některých je už poznat pohlaví a letošní korely, korela bělohlavá 300kč, korela perlová 200kč/ks
chovný pár alex čínských,100% stav, kroužkovaní rok 2011, mohutný kusy, cena 5500kč
Mohu zaslat více foto andul a korel na email.
Email: radek.jelda@seznam.cz
Tel: 773228150.
Dobrý den, koupím 0,1 neofema ozdobná, duhové andulky.
Povezu rýžovníky. vytiskazdenekml@seznam.cz,723198303.
lszdenda
napsal(a):
Dobrý den, koupím 0,1 neofema ozdobná, duhové andulky.
Povezu rýžovníky. vytiskazdenekml@seznam.cz,723198303.
Dobrý den, kolik kusů duhových andulek a jakého pohlaví sháníte? Mám tu na výběr z 20 letošních. Jen ještě není jisté, zda teď do Týniště pojedu. Díky za odpověď.
saluki
napsal(a):
Dobrý den, kolik kusů duhových andulek a jakého pohlaví sháníte? Mám tu na výběr z 20 letošních. Jen ještě není jisté, zda teď do Týniště pojedu. Díky za odpověď.
Dobrý den, potřebuji tři samce. Kdyby jste do Týniště nejela, tak bych se mohl zastavit u vás?
Děkuji Vytiska.
lszdenda
napsal(a):
Dobrý den, potřebuji tři samce. Kdyby jste do Týniště nejela, tak bych se mohl zastavit u vás?
Děkuji Vytiska.
Omlouvám se za kvalitu, ale už mám mladé nachytané v boxu a umělé osvětlení s mobilem dohromady moc neukážou. Poslední fotka andulek je něco z rodičů. Snad to i tak pro představu stačí. Ještě mohu nabídnout letošní neofemky tyrkysové.
holas

XXX.XXX.57.70
Můžu vzít papouška žlutotemenného letošní březnovou samičku, kroužkovanou, DNA, odchovanou pod rodiči, modrobřichá forma.
saluki
napsal(a):
Omlouvám se za kvalitu, ale už mám mladé nachytané v boxu a umělé osvětlení s mobilem dohromady moc neukážou. Poslední fotka andulek je něco z rodičů. Snad to i tak pro představu stačí. Ještě mohu nabídnout letošní neofemky tyrkysové.
Dobrý den, děkuji za fotky. Napište mi prosím telefoní číslo, aby jsme se mohly
domluvit na předaní. Dekuji Vytiska.