Uživatel s deaktivovaným účtem

Okopíroval jsem z internetu.
Koláč \"KeKe\"
Je to koláč, nebo chleba, který zajišťuje ptákům doplňkové živiny a vitamíny po celý rok. Druhy, které mají sklony k nadměrné obezitě, jako jsou například amazoňani, dostávají tento přídavek jen v době hnízdění. Je to koláč z Loro Parque
RECEPT:
1kg pšeničné celozrnné mouky
0,25kg sójové polohrubé mouky
0,35kg vařeného hovězího masa, které dobře pokrájíme nebo nahrubo pomeleme
6 vajec
4g práškového kalcia
3-4 balíčky prášku do pečiva
1-1,2 l vody
Ze všech surovin připravíme těsto, vylijeme ho do pekáče ve vrstvě asi 5 cm a pečeme při teplotě 150 stupňů hodinu a tři čtvrtě. Pak vychladlý koláč nakrájíme na kostičky.
Do koláče můžeme přidat i další přísady jako například minerálu, lněné semínko a podobně.
papousci.net
napsal(a):
Teda díky Dave61! Konečně normální odpověd. Už jsem se chystal napsat příspěvěk, že s tím děláte takové štráchy jako kdyby to bylo státní tajemství. Nerozumím nějak chování mnoha zdejších.
Já bych mohl zveřejnit jen naskenovou stránku s článkem, což nemám právo-tyto práva má jen čas. Papoušci. druhá možná verze byla článek přepsat - což se mi nějak nechtělo, nezlobte se!
Recept je uveřejněn přímo zde na iFauně v článku: Loro Parque - papouščí ráj na ostrově Tenerife
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/clanky/r/detail/696/loro-parque-papousci-raj-na-ostrove-tenerife
Cituji:
8 kg mouky (např. celozrnná pšeničná),2 kg sójové mouky (polohrubé),4 kg nastrouhané karotky,3 kg vařeného hovězího masa ( nakrájeného na menší kostičky nebo hrubě mletého),48 syrových vajec,30 g kalciového prášku,300 g prášku do pečiva,8-10 l vody.
Ze všech surovin připravíme těsto, pečeme při teplotě 150 stupňů hodinu a třičtvrtě. Potom vychladlý koláč nakrájíme na kostičky.