Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2015 13:19
utrzeny_ze_retezu

XXX.XXX.166.21

Vážení kolegové,
zajímalo by mě, co všechno se v ČR potažmo v evropě dá legálně sehnat. Budu rád, když sem budete psát druhy (případně mutace), které se chovají. Zajímalo by mě v podstatě vše, vrubozobí, dravci, pěvci atd.

Díky.

26.11.2015 16:37
Beginneris

XXX.XXX.176.15

Ďalší kšeftár

26.11.2015 17:02
maxichov

XXX.XXX.232.4

utrzeny_ze_retezu napsal(a):
Vážení kolegové,
zajímalo by mě, co všechno se v ČR potažmo v evropě dá legálně sehnat. Budu rád, když sem budete psát druhy (případně mutace), které se chovají. Zajímalo by mě v podstatě vše, vrubozobí, dravci, pěvci atd.

Díky.

Všechno

26.11.2015 17:41
utrzeny_ze_retezu

XXX.XXX.20.254

Beginneris napsal(a):
Ďalší kšeftár

Z čeho tak usuzujete?

28.11.2015 09:53
Beginneris

XXX.XXX.176.15

O taketo veci sa zaujimaju len kšeftáry ktorý potrebujú vedieť čo je menej dostupné, nakúpia a potom z toho už len"ryžujú do posledného zrna"- ako chudáci modrý kakariky, rozela rubino..

28.11.2015 10:51
utrzeny_ze_retezu

XXX.XXX.166.79

Místo toho, aby jste se obtěžoval podívat se na můj profil tak se tu zabýváte jasnovidectvím.

Věnuji se několika papouškům a obyčejným holubům a na nějaké kšefotvání opravdu nemám náladu ani čas.

Téma jsem založil z čisté zvědavosti, nevím co je na tom zajímat se o všechny ptáky. Někde čtu, že se v Holandsku prodávali tenkozobci (přišlo mi to zajímavé, protože nemám představu jak se takoví ptáci chovají, tak si ji chci udělat), tuhle jsem viděl inzerát na dudky (to samé), tetřevy, výry atd.

Osobně nechápu jak by mohl jakýkoliv překupník využít seznam jakkýkoliv druhů, z Vaší logiky jsou pak všechny atlasy papoušků apod. příručky překupníků.

Ptám se tu proto, protože jsem nenašel žádnou ucelenou literaturu o chovu (né atlasy, těch mám plno) ptačí eurofauny, jestli nějakou znáte tak budu rád za typ.

Každopádně jestli vás to tak nějak pobuřuje, tak pardon.

Chovatelství zdar

28.11.2015 11:58
Beginneris

XXX.XXX.176.15

utrzeny_ze_retezu napsal(a):
Místo toho, aby jste se obtěžoval podívat se na můj profil tak se tu zabýváte jasnovidectvím.

Věnuji se několika papouškům a obyčejným holubům a na nějaké kšefotvání opravdu nemám náladu ani čas.

Téma jsem založil z čisté zvědavosti, nevím co je na tom zajímat se o všechny ptáky. Někde čtu, že se v Holandsku prodávali tenkozobci (přišlo mi to zajímavé, protože nemám představu jak se takoví ptáci chovají, tak si ji chci udělat), tuhle jsem viděl inzerát na dudky (to samé), tetřevy, výry atd.

Osobně nechápu jak by mohl jakýkoliv překupník využít seznam jakkýkoliv druhů, z Vaší logiky jsou pak všechny atlasy papoušků apod. příručky překupníků.

Ptám se tu proto, protože jsem nenašel žádnou ucelenou literaturu o chovu (né atlasy, těch mám plno) ptačí eurofauny, jestli nějakou znáte tak budu rád za typ.

Každopádně jestli vás to tak nějak pobuřuje, tak pardon.

Chovatelství zdar

Tak to par don, ak ste chceli vedieť niečo o dudkoch a pod. treba napísať konkrétne k veci.
A nejaké tie veci už tu na ifaune boli preberané aj keď poriadna odpoveď tam zaznela malokedy.

https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/91171/dudek-chocholaty.

28.11.2015 21:06
jako001

XXX.XXX.109.93

Viem ze v cechàch aj na slovensku sa chovaju dudky ;dokonca som ich videl aj tu na ifaune v inzercii.

Přidejte reakci

Přidat smajlík