Dobry vecer,
ony jsou andulky i z jineho svetadilu? To snad nemuzete myslet ani vazne svuj dotaz. Otazka na cenu je naprosto zcestna.
Jedinym oficialne oznamenym dovozem andulek do CR je tusim dovoz do zoo Plzen? A i v tomto pripade neslo o odchytove ptaky, ale o odchov australskych chovatelu. Australie striktne zakazuje vyvoz vseho ziveho.
Pokuste se svuj dotaz formulovat vice srozumitelne a nebojte se pouzit vice slov.
S pozdravem smidla.eu.
pepajz
napsal(a):
Jen jsem chtěl zistit jestli v České republice jde sehnat Australska andulka. jestli je někdo pestuje, proto ze jse mi libí a chci čistokrevnou andulku barvy zelene a ne ju pasovat !
Každá andulka (papoušek vlnkovaný) je australská.Jen pro upřesnění ptactvo, papoušci,.. se nepěstují, ale chovají! Pěstuje se zelenina, ovoce,..
Pat01
napsal(a):
Ano já Vám můžu prodat kolik jich chcete ?
Pane,
je vidět, že máte vlohy pro podnikání. Nedělejte si srandu ze začátečníků.
Škoda, že jste neuvedl cenu. Viděl jsem dovoz, jestli odchyt nebo odchov v Austrálii nevím.
Ptáky chovám přes 40 let, na andulky se nespecializuji, ale pěknou zelenou, né moc velkou by mě klidně někdo prodal za dnešní odchycenou v Austrálii.
Vy byste ji poznal?
Rozjeďte srovnávací diskuzi na téma:
ZELENÁ ANDULKA EVROPSKÉHO CHOVU A ANDULKA DNEŠNÍ AUSTRÁLIE
budete mít kšeft zajištěn.
Těším se na Vaši odpověď
S úctou
Otakar Německý.
Moudivláček
napsal(a):
Pane,
je vidět, že máte vlohy pro podnikání. Nedělejte si srandu ze začátečníků.
Škoda, že jste neuvedl cenu. Viděl jsem dovoz, jestli odchyt nebo odchov v Austrálii nevím.
Ptáky chovám přes 40 let, na andulky se nespecializuji, ale pěknou zelenou, né moc velkou by mě klidně někdo prodal za dnešní odchycenou v Austrálii.
Vy byste ji poznal?
Rozjeďte srovnávací diskuzi na téma:
ZELENÁ ANDULKA EVROPSKÉHO CHOVU A ANDULKA DNEŠNÍ AUSTRÁLIE
budete mít kšeft zajištěn.
Těším se na Vaši odpověď
S úctou
Otakar Německý.
Cena je 100, -KČ a jedna se o andulky zelene již několik generací. Já je koupil od chovatelky z Tršic na Přerovsku. Tak srandu si nedělám. Nic jiného nesežene. Pochybuji, že má možnost sehnat něco jiného. Já chovám ptáky již přes 40 let tak nepište, že si dělám srandu. A jinak z Z Austrálie je vývoz přísně zakázány. Tak nepleťte hlavu začátečníkovi.
Pat01
napsal(a):
Cena je 100, -KČ a jedna se o andulky zelene již několik generací. Já je koupil od chovatelky z Tršic na Přerovsku. Tak srandu si nedělám. Nic jiného nesežene. Pochybuji, že má možnost sehnat něco jiného. Já chovám ptáky již přes 40 let tak nepište, že si dělám srandu. A jinak z Z Austrálie je vývoz přísně zakázány. Tak nepleťte hlavu začátečníkovi.
Děkuji za slušnou a rychlou odpověď. Nechtěl jsem Vás urazit, jistě jste slušný čověk, ale dotaz zněl na australskou andulku a víme, že po desítkách let se dovoz uskutečnil.
Cena 100 Kč hovoří sama za sebe. Nezlobte se, zelené andulky po více generací nejsou dnešní australské andulky. Jsou chovatelé, kteří je mají. Ti se sem nezapojí. Cena je jiná.
pepajz
napsal(a):
Jen jsem chtěl zistit jestli v České republice jde sehnat Australska andulka. jestli je někdo pestuje, proto ze jse mi libí a chci čistokrevnou andulku barvy zelene a ne ju pasovat !
Dobry vecer,
v tomto pripade zni odpoved ano, dovoz byl uskutecnen do jiz zminene ZOO Plzen. K pasovani se myslim ani nedostanete, ale to je zbytecne tema.
Z plzne bylo jiz nekolik kusu ziskano i jinam, ale nevim jestli se k nim bez kontaktu dostanete.
S pozdravem smidla.eu.
milda 33

XXX.XXX.142.32
A když dáte divokou andulku a vedle ní neprokříženou s výstavními obyč českou zelenou tak kdo to pozná ?
milda 33

XXX.XXX.142.32
Sehnat jde je malá a zelená
milda 33

XXX.XXX.142.32
A v inzerci je na ně jeden inzerát.
undulatus

XXX.XXX.121.217
milda 33
napsal(a):
Sehnat jde je malá a zelená
Toto je v skutku pravda. Prírodné andulky dovezené nejakú dobu naspäť do ČR sa dostali postupne aj do súkromných rúk, videl som ich na vlastné oči. Sú malinké ako množstvo mutačných anduliek na burzách.
Austrália zrejme postupne mení politiku, keďže sa podaril aj dovoz kakadu hnedohlavých do Nemecka (prvý legálny dovoz tohto druhu do Európy). Podľa informácií z poslednej NE to nebol posledný dovoz papagájov z Austrálie. Veď bolo aj načase...