Vážení zkušení chovatelé,
dokázali byste mi prosím určit pohlaví a potažmo nabídnout mladého jedince do páru?
Bydlím u Prostějova. Předem děkuji.
Juan

XXX.XXX.195.189
Doky
napsal(a):
Vážení zkušení chovatelé,
dokázali byste mi prosím určit pohlaví a potažmo nabídnout mladého jedince do páru?
Bydlím u Prostějova. Předem děkuji.
1. ten pták není v pořádku, buď se Vám škube nebo má francouzské pelíchání nebo PBFD
2. vypadá to na mladého křížence penanta s rozelou pestrou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to kříženec penanta a rosely pestré možná červené.Do chovu váš samec není, kříženci jsou neplodní.Dá se časem dohromady byl v málé kleci tak má ocasní péra odrhlé možná s nudy si je trhal nebo mačkal v zobáku.Pokud ho chcete dát do voliéry, tak samičku můžete koupit jakoukoli.Roselu penant, roselu pestrou, samičku.Když ho budete mět v kleci tak mu umožněte hlavné létat, at má sépiovou kost na kosti a trochu gritu na trávení.Taktéž trochu zeleného, ovoce.Ve zveráku mu určitě nic stoho chudákovi nedali.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Samičku rosely můžete koupit na burze v Přerově nebo Kroměříži.Cena pestré okolo 400kč penant 500kč.Raději kupte roselu pestrou.
milda 33

XXX.XXX.142.32
No pokud ho máte doma na mazla tak ta samička je zbytečná.
Pondělí - pátek je se mnou v práci. Když je o víkendu doma, mám pocit, že je tam šťastnější, protože si mnohem víc prozpěvuje. V práci jen zřídka. Tak jsem si říkala, že kdyby byl trvale doma, bylo by mu s kamarádem veseleji. Jinak mazel to moc není. Mám jej tři měsíce a nenechá k sobě přiblížit ruku. Pro pamlsek se natáhne, ale to je vše.
milda 33

XXX.XXX.142.32
To bylo spontání rozhodnutí ten nákup že ? no těžko ho ochočite podle vašich představ bude furt na pul a když koupite samičku tak to chce už volierku tak dva metry dlouho v kleci vám mužou při leknutí snadno přijít k urazu.
milda 33

XXX.XXX.142.32
Rozela je australský papoušek ktereho mužete chovat celoročně venku když má závetří. stačí i volierku zabalit igelitem na ochranu proti větru přes zimu.
Nebol by som si taký istý že kríženci sú neplodný.Mal som páru rosel samec bol kríženec penant prírodný x rozela pestrá a samica bola rozela pestrá.Prvý rok 5 mladých, druhý rok 4mladé.Potom som ich predal kamarátovi a aj u neho pravidelne odchovávali.Ak nájdem staré fotky tak ich doložím.