Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2015 19:49
pavel123456

XXX.XXX.161.166

Dá se zamrazené používat během roku pro papouchy. Děkuji za všechny možné odpovědi.

2.12.2015 20:35
loufan

XXX.XXX.174.254

Dobrý den. V lednici, zabalené v novinách vydrží několik měsíců. Zamrazovat jsem nezkoušel.

2.12.2015 20:58
beer.beda

XXX.XXX.209.11

Mrazit je zbytečné, dnes je možnost koupit kdykoliv a už i snad kdekoliv.Pokud ne tak lednice asi ideální.Vydrží i hodně dlouho v chadném sklepě.

2.12.2015 21:17
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Mám ho vyloupané a zamrazené a po rozmrazení jako čerstvé

2.12.2015 22:20
hlasema

XXX.XXX.181.151

Dobrý den, také mám granátové jablko zamražené a bez problémů. Rozmrazuji přelitím horké vody a následným scezením. Tento postup se mi osvědčil téměř u všeho ovoce a zeleniny. Bez problémů takto rozmražuji i měkké ovoce jako třeba papáju.

21.1.2016 18:49
kele

XXX.XXX.129.170

Môžem granatove jablko zamrazit vcelku /bez vylúpania/? Dostal som sa k väčšiemu množstvu a časovo ich nestihnem vylúpať. Po rozmrazení viem skrmiť do 2 dní... Vylúpané som mával v minulosti, potrebujem radu niekoho, kto ich skúsil zamraziť vcelku a ako sa potom s nimi robilo...Ďakujem vopred za použitelné skúsenosti.

21.1.2016 19:56
tpc

XXX.XXX.108.78

kele napsal(a):
Môžem granatove jablko zamrazit vcelku /bez vylúpania/? Dostal som sa k väčšiemu množstvu a časovo ich nestihnem vylúpať. Po rozmrazení viem skrmiť do 2 dní... Vylúpané som mával v minulosti, potrebujem radu niekoho, kto ich skúsil zamraziť vcelku a ako sa potom s nimi robilo...Ďakujem vopred za použitelné skúsenosti.

Určitě.Zamrazoval jsem celá jablka a v pohodě.Po rozmrazení jsou sice měkká, ale
ptákům to vůbec nevadilo.Všechno sežrali, zbyla jen"šlupka" - někdy.

21.1.2016 20:53
kele

XXX.XXX.129.170

tpc napsal(a):
Určitě.Zamrazoval jsem celá jablka a v pohodě.Po rozmrazení jsou sice měkká, ale
ptákům to vůbec nevadilo.Všechno sežrali, zbyla jen"šlupka" - někdy.

Myslíte granátové jablko ako ja? Ak áno, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.

21.1.2016 21:14
sunflowersman

XXX.XXX.254.207

kele napsal(a):
Myslíte granátové jablko ako ja? Ak áno, ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď.

Dobrý večer pane Doktore.
Granátové jablka jsem zkoušel dříve mrazit pro pyrury a konžské, ptáci mě to po rozmrazu brali velmi individuálně :) naopak čerstvé brali do poslwdního kousku. Dnes už loupám granáty rodině a na ptácích to není znát.Vše jde nahradit, u granátových jablek je to velmi jednoduché. Není to žádná vitamínová bomba, než se k nám dostanou.

M. Štěpán.

22.1.2016 13:46
kele

XXX.XXX.2.138

Dobrý deň pán Štěpán, ďakujem za skúsenosť. Rozmrazené granátové jablká budem dávať hlavne fuzáňom /vousákom/ a tí preferujú prezreté ovocie. Skúsim časť zamraziť a o pár dní rozmrazené ponúknuť vtákom a uvidím... Podľa toho sa v budúcnosti zariadim.
S tými vitamínmi máte pravdu...ide mi hlavne o pestrosť krmenia. Vitamínov dostávajú dosť v komerčných špecialitách pre fruktivormné vtáctvo...

22.1.2016 17:11
sunflowersman

XXX.XXX.254.207

kele napsal(a):
Dobrý deň pán Štěpán, ďakujem za skúsenosť. Rozmrazené granátové jablká budem dávať hlavne fuzáňom /vousákom/ a tí preferujú prezreté ovocie. Skúsim časť zamraziť a o pár dní rozmrazené ponúknuť vtákom a uvidím... Podľa toho sa v budúcnosti zariadim.
S tými vitamínmi máte pravdu...ide mi hlavne o pestrosť krmenia. Vitamínov dostávajú dosť v komerčných špecialitách pre fruktivormné vtáctvo...

Dobrý den.

Jako spestření je to určitě věc naopak výborná. Pyrurové si se zrnkami dokázali pěkně zahrát. Letos byly docela pěkně zralé granáty v lidlu, dlouho sem nenatrefil na tak chutné plody. Teď už je tam, ale nevídávám. Ať se Vám i ptákům daří.

M. Štěpán.

Přidejte reakci

Přidat smajlík