Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2015 11:42
Cechina

XXX.XXX.115.110

Dobrý den, mám samečka aymary pruhované, který má asi zácpu.Všimla jsem si toho dnes, když jsem jej pustila, vůbec nejí, jen sedí a kouká a je unavený...Jen vždycky trochu plkne, ale je to malinké, řídké a bílé mléčné.Nemůže být nemocný..?Co se s tím dá dělat?Děkuji.

7.12.2015 06:53
bathory

XXX.XXX.156.2

Chtělo by to více informací o tom, co mu dáváte jíst a jak často, jak je starý apod. Takhle je to věštění z křišťálové koule...

15.12.2015 22:25
aymy

XXX.XXX.32.16

A víte jistě, že je to samec?

16.12.2015 15:37
Cechina

XXX.XXX.115.110

Na 99% je to samec..Ale už se to lepší, tak snad to nebude nic vážného.Nevím, jestli to nemůže být tím, že někdy žere noviny v kleci...Měl taky asi týden nafouklý a oteklý zadeček, ale to už je taky lepší.Tak uvidíme..Nemám přidat třeba nějaký prostředek pro papoušky do vody..?

16.12.2015 20:40
aymy

XXX.XXX.32.247

Tak ty noviny pro jistotu nahraďte něčím jiným. Barvy a ředidla a aditiva, která se v tisku používají (navzdory snahám výrobců) nejsou zrovna moc ekologické. Například v sušidlech jsou oxidy kovů -kobalt, mangan, olovo.V Ředidlech zase ketony, alkoholy, ropné uhlovodiky a v pojidlech taky. Dejte raději baličak. Je docela možné že se tím přiotravil. A otravy se mohou projevovat jako chronické potíže nebo jako infekce.Moje aymary taky rozhryzavaji papír, zvláště když je chytne hnízdní pud. Přidejte větve a odvedete jeho pozornost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík