GMO (geneticky modifikované organizmy) + hygiena + liečivá + monopoly - (mínus) morálka... = „potraviny pre živočíchy“
https://www.youtube.com/watch?v=94PBFb6fx88.
undulatus

XXX.XXX.26.61
Hovorí sa, že so zákonmi je to ako s párkami. Je lepšie, keď nevidíme, ako sa vyrábajú...
smidla
napsal(a):
Dobry vecer,
vydrzel jsem az do konce. Misty je to vazne sila.
S pozdravem smidla.eu.
Mam kamarata na slepacej farme, brojlery dosahuju vo veku 36 dni porazkovu hmotnost 1800-2100g krmene su... ale asi to bio nebude a maju ich v jedinej hale 90 tis kusov a je to na slovensku.
Dobry den,
nedelam si iluze o nasem zemedelstvi. Co mne ale fakt dostalo, je sila s jakou to je propagovano a protlacovano na nejvyzsich mistech.
Z tohoto vide je aspon pro mne jasne videt, kam jsme se dostali vstupem do EU. Silni hraci na trhu proste nedovoli aby o svuj kseft prisli.
Moc pekne to rekl ten chlapik jak tam pasl prasata: Kdyz se k dobytku chovaji jako hovada, stejne se pak chovaji i k lidem.
Phozorny divak pak jiste najde spojitosti mezi chovatelem exotickych ptaku u nas a timto videem. Jsou tam videt farmari co se tim zivi a presto to delaji slusne. A jsou tam videt mnozitele kteri to delaji jenom pro prachy.
Tohle video osobne hodnotim jako jedno z nejpovedenejsich co jsem kdy v zivote videl na podobne tema. A taky si myslim, ze pravda bude jeste mnohem horsi, ze celou ji nenatocili.
S pozdravem smidla.eu.