Dobrý den,
nemá někdo zkušenosti, nebo jen nápad, jak zabezpečit tento druh misek? Ara misku furt vyhazuje ať je tam žrádlo, nebo voda...
Děkuji.
Ja som si pomohol tak že som na troch miestach misky s jamkovačom vyrazil z vnútornej strany malé výbežky a keď dávam misku do držiaka musím ju tam zatlačiť aby sa dostali výbežky pod držiak.. odvtedy ako to mám takto sa mi nestalo že by miska bola vyhodená.. je to jednoduché a spĺňa to účel
blazejma
napsal(a):
Ja som si pomohol tak že som na troch miestach misky s jamkovačom vyrazil z vnútornej strany malé výbežky a keď dávam misku do držiaka musím ju tam zatlačiť aby sa dostali výbežky pod držiak.. odvtedy ako to mám takto sa mi nestalo že by miska bola vyhodená.. je to jednoduché a spĺňa to účel
Toto řešení je dobré pokud je miska dosti vysoká a ara nestrčí horní zobák mezi horní lem misky a obruč - spodním zobákem dosáhne na spodní okraj a je vymalováno. Všechny ostatní popisované způsoby zajištění kromě výměny misek a závory nepomůžou, pokud je ara tak technicky zdatný jako ti moji.