ccira
napsal(a):
Hezký den.
Můžete mi prosím poradit. Rád by jsem si pořídil automatickou líheň na cca 24 drůbežích vajíček ale s možností líhnutí i exotického ptactva, které chová přítel dcery.
Můžete mi, prosím, poradit která značka by byla vhodnější ? Investice max.10 000, -Kč
Děkuji. Jirka T.
Dobrý den, mám octagon 40 a RCOM 20 obě asi 6 let. Z mého pohledu je lepší RCOM 20. Lze digitálně nastavit jak teplotu tak vlhkost, je skladnější a lépe se čistí. Cena 7500Kč.
Zdraví Míla tragopan.
ccira
napsal(a):
Hezký den.
Můžete mi prosím poradit. Rád by jsem si pořídil automatickou líheň na cca 24 drůbežích vajíček ale s možností líhnutí i exotického ptactva, které chová přítel dcery.
Můžete mi, prosím, poradit která značka by byla vhodnější ? Investice max.10 000, -Kč
Děkuji. Jirka T.
Ja mám liaheň CLEO 5 - a kontakt na dodávateľa +421 905 279 849 - Šturovo SR, a cena je cca 70 euro aj s mriežkou na prepeličie vajíčka ( pre vajíčka papagájov) + doprava a som veľmi spokojný - parametre sú Google.
S pozdravom.
R.B
napsal(a):
Dobrý den,
já jsme v létě zakoupil líheň Rcom 20max, ale nějak jsem nepřišel na to jak zvětšit vlhkost více než 70%. Která je v líhni nastavena a přes tuto hodnotu jsme se nedostal ani s miskami vody. Mátě někdo nějaký tip jak to provést? Díky.
Je to velmi jednoduche treba to spravit cez kalibraciu stlacenim cal + a - po dobu niekolkych sekund az vam zacne blikat na zeleno vlhkost na displeji napr. ak mate na displeji vlhkost nastavenu 70% a chcete tam mat (v liahni ) 75% staci len v kalibracii pre vlhkost nastavit z 70% na 65% a po skalibrovani bude na displeji 70% ale v liahni uz o tych 5 viac ci ze 75% neviem ci sme sa rozumeli.