Zdravím:mám samce je 2.roky starý a má na křídlech terčíky, nádech do skořicova, jaká je to mutace, dík...
ikor

XXX.XXX.73.211
53franta
napsal(a):
Zdravím:mám samce je 2.roky starý a má na křídlech terčíky, nádech do skořicova, jaká je to mutace, dík...
Až má oko čierné odhov bude strakaté.
Zdravím: já prodávám už hotové ptáky, kde už víte co je co..korele albíno samice kr.15.800.kč a samci.kr.15.1000 -1200.kč. samci jsou draší protože je jich málo. nemám problém jich prodat..s pozdravem a at se daří...jo a to skořicové ino je na stejné cenové hladině jak samice albína 800.kč...FRANTA...
novic

XXX.XXX.52.21
Není to skořicový ino, to by měl i letky skořicové, jedná se o albíno, starším samcům tmavnou křídla, je to pozůstatek po šedém zbarvení. S pozdrevem KN.
53franta
napsal(a):
Zdravím: já prodávám už hotové ptáky, kde už víte co je co..korele albíno samice kr.15.800.kč a samci.kr.15.1000 -1200.kč. samci jsou draší protože je jich málo. nemám problém jich prodat..s pozdravem a at se daří...jo a to skořicové ino je na stejné cenové hladině jak samice albína 800.kč...FRANTA...
Mate pravdu samcov je málo ja som kupil na jar 2015 6kusov albino od troch chovatelov a vsetko samice
Beginneris
napsal(a):
Mate pravdu samcov je málo ja som kupil na jar 2015 6kusov albino od troch chovatelov a vsetko samice
Zdravím: nikdy se neukvapujte, u albín se to těžko pozná.co vím tak dost chovatelů albín je nechávají doma aby věděli co to bude, pak takový pták je drahý a natož samci kterých bylo málo.já měl ze 16.albín 11 .samců.tak jsem měnil z chovatelama ze slovenska a měli pěkné velké albína, a samci co mě zbyli tak se po nich jen zaprášilo z pozdravem...FRANTA...