Co mi poradíte za druh ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2016 16:25
Mirek 12

XXX.XXX.63.230

Dobrý den, chci se zeptat na Váš nazor co mi poradí za druh místo nadulek ?
Mám venkovní volieru 3m delka x 2,20 výška 1,30 šířka. Mám tam jen 1,1 korel. Lono jsem měl s nimi 4 páry andulek, ale těm jsem postavil volieru zvlašt. V zimě mám ptáky venku. Mam celou volieru zabalenou polikarbonátem. Co mi teda poradíte ? co třeba papoušky nádherné ?

děkuji :).

9.1.2016 17:01
were

XXX.XXX.48.33

Mirek 12 napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat na Váš nazor co mi poradí za druh místo nadulek ?
Mám venkovní volieru 3m delka x 2,20 výška 1,30 šířka. Mám tam jen 1,1 korel. Lono jsem měl s nimi 4 páry andulek, ale těm jsem postavil volieru zvlašt. V zimě mám ptáky venku. Mam celou volieru zabalenou polikarbonátem. Co mi teda poradíte ? co třeba papoušky nádherné ?

děkuji :).

Dobrý den, papoušky nádherné je asi nejlepší volba. Víc bych tam nedával.

9.1.2016 17:11
agap 68

XXX.XXX.31.14

Zdravím. Na tyhle dotazy už asi nikdo nechce odpovídat, protože už je to tu hodněkrát diskutované. Ta voliéra není zas tak velká, aby jste tam dal ještě jeden pár nádherných. Spíš by to chtělo, aby to bylo veselejší možná jeden pár neofémy tyrkysové a holoubky diamantové. Prostě k těm korelám něco drobnějšího.

9.1.2016 20:10
calvusca

XXX.XXX.208.12

Zdravim. V trosku vacsej voliere mam teraz par papagajov horskych, par korel a par anduliek, a try prepelice cinske. Vsetko mlade vtaky, zatial su bez problemov. Uz sa robi pristavba, komplet to bude 7 dlzka 2.20 vyska 3.50 sirka. Teraz ked tam vleziem este aj ja, no sme na tesno smajlík horsky si ani nevsimaju ostatnych, no samozrejme beru co chcu. Predsa velkostne su inde. Maskrty musim dat na viac miest, lebo samicka horskeho vsetko berie len pre seba. Piskoty si zoberie nohou a nikoho nepusti smajlík klasove proso musim nasekat, len ona by to mala cele. Ale celkovo su v pohode. Odchov by bol vsak nemozny v takych podmienkach. Nadhernych, alebo horskych pridajte, zvladnu aj tu zimu vo vasej prikrytej voliere.

Přidejte reakci

Přidat smajlík