Zasielanie papagájov z Nemecka, lietadlom a podobne.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2016 11:20
Dajco

XXX.XXX.0.0

Dobrý deň

máte prosím niekto skúsenosti so zasielaním papagájov z Nemecka, alebo Holandska leteckou dopravou?
párkrát mi prišla na inzerát ponuka z Nemecka na zaslanie papagájov letecky alebo kuriérom.

prosím napíšte ak máte niekto s tým skúsenosť prípadne ako to prebieha.funguje to tak?či?

ďakujem

D.

22.1.2016 12:14
docid

XXX.XXX.128.34

Jestli to nejde prodat unás a má to cenu, domluvil bych se na záloze na cestu, něco k ceně ptáků a odvezl bych to tam osobně, daleko to není. Jinak o kurýrní službě nevím. Přišlo mi pár nabýdek do Pakystánu a do podobných končin, ale s přepravou je to složité tak od toho dávám ruce pryč.

lentak

22.1.2016 12:27
lentak

XXX.XXX.70.94

Ak chcete prist o prachy tak to toho.pozrite si starsie diskusie zaplatili zalohy a uz sa im nik neozval niekto tu takto chcel ary hyacintove.

22.1.2016 12:37
bartrand

XXX.XXX.113.132

lentak napsal(a):
Ak chcete prist o prachy tak to toho.pozrite si starsie diskusie zaplatili zalohy a uz sa im nik neozval niekto tu takto chcel ary hyacintove.

Vzhledem k tomu co pan chova silne pochybuju o tom, ze by chtel hyacinty za pet tisic, jak naleteli jini.
Jinak vim, ze kolega to dela tak, ze pokud se to.opravdu kupci vyplati, necha si zaplatit letenku a papouska doruci osobne, jako prirucni zavazadlo na palube. Pokud se bavime o nemecku, nizozemi a podobne, letenky dnes vyjdou na par stovek.

lentak

22.1.2016 12:39
lentak

XXX.XXX.70.94

bartrand napsal(a):
Vzhledem k tomu co pan chova silne pochybuju o tom, ze by chtel hyacinty za pet tisic, jak naleteli jini.
Jinak vim, ze kolega to dela tak, ze pokud se to.opravdu kupci vyplati, necha si zaplatit letenku a papouska doruci osobne, jako prirucni zavazadlo na palube. Pokud se bavime o nemecku, nizozemi a podobne, letenky dnes vyjdou na par stovek.

To ano ale urcite by som ziadnubzalohu neposlal to je ako kupit macku vo vreci ale kazdehobosobna vec ako prist obprachy.

22.1.2016 13:23
Dajco

XXX.XXX.0.0

Ďakujem za názory a komentáre.

najlepšie fakt bude riešiť to osobným stretnutím a osobne cestou lietadlom, príp. autom..či už predávajúci ku mne alebo ja priamo k nemu..
tak či tak sa to oplatí a hlavne si človek ustráži peniaze a papiere jedincov..

díky

D.

22.1.2016 13:38
atobajus

XXX.XXX.195.189

lentak napsal(a):
To ano ale urcite by som ziadnubzalohu neposlal to je ako kupit macku vo vreci ale kazdehobosobna vec ako prist obprachy.

Čtěte pozorněji, pán nechce koupit, ale chce prodat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2016 13:52

atobajus napsal(a):

Mylite se je to presne naopak takze ctete pozorneji...je tam napsano posilani Z nemecka, holandska ne DO nemecka, holandska.

22.1.2016 14:07
cistic

XXX.XXX.48.157

atobajus napsal(a):

Citajte pozornejsie, aj majster sa utne, bolo celkom opacne.

22.1.2016 14:20
atobajus

XXX.XXX.195.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mylite se je to presne naopak takze ctete pozorneji...je tam napsano posilani Z nemecka, holandska ne DO nemecka, holandska.

Tak to se omlouvám, četl jsem hned k dotazu odpověď od docid a vyplynulo mi, že pán to chce vyvézt.

22.1.2016 14:24

ikor

22.1.2016 14:29
ikor

XXX.XXX.142.13

Dajco napsal(a):
Dobrý deň

máte prosím niekto skúsenosti so zasielaním papagájov z Nemecka, alebo Holandska leteckou dopravou?
párkrát mi prišla na inzerát ponuka z Nemecka na zaslanie papagájov letecky alebo kuriérom.

prosím napíšte ak máte niekto s tým skúsenosť prípadne ako to prebieha.funguje to tak?či?

ďakujem

D.

Aj ja som mal ponuku nemecka za poluvinu-štvrťinu cien ako tu.a doruči my zadarmo do tyžna ked prišjel tomu že odkupim kcel penaze dopredu.ja som nič neposlal tak už sa somnov dalej nebavil.

22.1.2016 15:25

ikor napsal(a):
Aj ja som mal ponuku nemecka za poluvinu-štvrťinu cien ako tu.a doruči my zadarmo do tyžna ked prišjel tomu že odkupim kcel penaze dopredu.ja som nič neposlal tak už sa somnov dalej nebavil.

Kazdy seriozni prodejce posle nejdriv"zbozi" ktere je navysene i o castku postovneho-dopravneho tato castka se hradi pri predani"zbozi" prijemci nikdy ne dopredu.tudiz pokud po vas nekdo chce bud to zalohu(hlavne s ciziny) nebo celou castku zaplatit predem jde z 90% o podvod tech 10% nechavam kvuli pripadum kdy se prodavajici a kupujici znaji a tudiz maji k sobe jistou duveru.

22.1.2016 15:37
KaVe

XXX.XXX.45.15

Vůbec nechápu úvahu jak může někdo kupovat živé zvíře aniž si ho osobně převezmete a ještě posílat peníze předem.

23.1.2016 09:01
docid

XXX.XXX.172.6

atobajus napsal(a):
Tak to se omlouvám, četl jsem hned k dotazu odpověď od docid a vyplynulo mi, že pán to chce vyvézt.

Dotaz mi přišel jako oboustraný. Ale myslim si, že se tu nebavime o lámavé češtině a posilání záloh dopředu, všichni vime oč jde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík