Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2016 18:55
budulíný

XXX.XXX.53.50

Do chovu.Vždy se zarazím když čtu, papoušek připraven do chovu". Nějak mi za celý život uniklo jak se to dělá. Vždy dávám papoušky do párů a čekám jak se budou k sobě chovat.Někdy to vyjde a někdy je musím vyměnit za jiný kus.Jednou jsem nechal pap.nádherné spolu pět let, nic se nedělo a v šestém roce výborní rodiče.Již pátý rok každou sezonu odchov.
Prosím, napište vy, co prodáváte ty připravené, jak to děláte.
Dík.

24.1.2016 19:35
simacek123

XXX.XXX.142.1

budulíný napsal(a):
Do chovu.Vždy se zarazím když čtu, papoušek připraven do chovu". Nějak mi za celý život uniklo jak se to dělá. Vždy dávám papoušky do párů a čekám jak se budou k sobě chovat.Někdy to vyjde a někdy je musím vyměnit za jiný kus.Jednou jsem nechal pap.nádherné spolu pět let, nic se nedělo a v šestém roce výborní rodiče.Již pátý rok každou sezonu odchov.
Dík.

Je to vazeny pane kravina, je to bohužel internet a ten snese vse.Nikdo znich to oduvodnit neumi jelikož je to...Chovu zdar a zdravy mysl.

24.1.2016 20:50
Tato Vovo

XXX.XXX.70.204

Uz som sem aj ja chcel polozit tuto otazku. Myslim ze vsetci mame na tuto "prupovidku" nazor. Casom niekto vypoti dalsi "slogan" ktory sa zase medzi znalcami rozsiri a ako kazda blbost, neskutocnou rychlostou.

24.1.2016 21:07
kokík

XXX.XXX.11.174

budulíný napsal(a):
Dík.

To že někdo napíše ptaci připraveni k chovu, mě nechává celkem v klidu, ale horší se mi zdá inzerát prodám chovný pár nebo chov.kus, uvede rok a pták svým stářím neodpovída dospělosti, info z mého chovu žako kongo 3,5 roku, amazonan modročelý 3,5 roku, venezuelci na třech letech, ara ararauna samec na 5 letech, samice o deset let starší, tak nějak doba kdy mi ptáci zasedli, tudíž mohu říct, že asi byli připraveni do chovu, jsem s pozdravem kokík.

24.1.2016 21:33
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
prirpaveny do chovu znamena, ze dosahl veku ve kterem bezne druh hnizdi. Pokud se podivame jinam, treba ke guldam, ptak prirpaveny do chovu je ptak prepereny, ctyri az sest tydnu pripravovany na chovnou sezonu krmenim a podavanim vitaminu.
Zcela sve o tomto muzou napsat chovatele kanaru, kteri musi samce pripravovat o nejakou tu dobu driv nez samice, jinak by meli ciste snusky.
Naproti tomu tvrzeni, ze u jednoho chovatele zahnizdi ptak v nejakem roce tvrdit ze toto je minimalni vek je zcestne. Jsou ptaci kteri zahnizdi drive a jsou ptaci kteri zahnizdi pozdeji. Tomuto oznaceni by mel odpovidat nejrannejsi vek ve kterem byl zaznamenan odchov u daneho druhu.
S pozdravem smidla.eu.

25.1.2016 18:44
budulíný

XXX.XXX.53.50

smidla napsal(a):
Dobry vecer,
prirpaveny do chovu znamena, ze dosahl veku ve kterem bezne druh hnizdi. Pokud se podivame jinam, treba ke guldam, ptak prirpaveny do chovu je ptak prepereny, ctyri az sest tydnu pripravovany na chovnou sezonu krmenim a podavanim vitaminu.
Zcela sve o tomto muzou napsat chovatele kanaru, kteri musi samce pripravovat o nejakou tu dobu driv nez samice, jinak by meli ciste snusky.
Naproti tomu tvrzeni, ze u jednoho chovatele zahnizdi ptak v nejakem roce tvrdit ze toto je minimalni vek je zcestne. Jsou ptaci kteri zahnizdi drive a jsou ptaci kteri zahnizdi pozdeji. Tomuto oznaceni by mel odpovidat nejrannejsi vek ve kterem byl zaznamenan odchov u daneho druhu.
S pozdravem smidla.eu.

Děkuji za odpověď, ale asi sám nevěříte tomu, že prodávající má takto ptáky připravené a teď je prodává.
Je to zase tak, jak psal přispěvatel nahoře.Jsem na některé slovní obraty velmi alergický. Jen čekám, kdy tak bude napsáno, že to ten pták, Dá".

25.1.2016 19:59
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
naprosto Vam rozumim. Pro papousky bude asi nejvhodnejsi pripraveny do chovu = "Tomuto oznaceni by mel odpovidat nejrannejsi vek ve kterem byl zaznamenan odchov u daneho druhu."
Je to podobne jako v reklame. Take se snazi pouzivat ruzne fraze a hlasky aby zaujali. nejprodavanejsi, zubari doporucuji a tak podobne. Casem to prestaneme vnimat ;)
S pozdravem smidla.eu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík