swei

XXX.XXX.27.14
Zajděte ke zvěrolékaři ale bohužel to vypadá na mrtvičku.
milda 33

XXX.XXX.142.32
V tom stavu jak to popisujete tak je většinou zbytečný chodit na veterinu za ty prachy co tam nechate mate jinýho.
To je mi líto... Ráda bych Vám pomohla nějakou radou, už když jste psala první příspěvek, ale u papouška v takovém stavu lze doporučit pouze návštěvu veterináře a to ještě s velmi nejistým výsledkem.
Mohu Vás jen utěšit, že jste pro něj v danou chvíli udělala, co jste mohla. Řekl Vám veterinář, jaký problém papoušek měl?
Řekl jen domněnky, takže prý buď začervení, nebo něco špatného snědl, nebo je ještě mnoho možností. Ale co jsem mu hmátla pak na krk tak měl úplně nateklé a tvrdé vole, takže mohl i něco spolknout a to se mu tam zapříčilo (což by vysvětlovalo proč sem nenašla srdce zvonečku). Je mi ho hodně líto, papoušky chovám už odmala a na tohoto sem si i za tu krátkou dobu až moc zvykla. Přesně tyto příznaky co měl on se mi ale u papouška staly prvně. Jeden měl něco podobného, ale tenkrát to byl kakariki a i ochrnul a byl do dvou dnů mrtvý, ale u něj to byla nejspíš mrtvice.
Taky jsem četla, že se dostali do krku papouška provázky a vlákna a na to uhynul, což bude asi příčina úmrtí, hračky z provázků neměl ale často byl puštěný, samozřejmě i s dozorem, ale i tak mohl vzít někde vlas nebo něco takového...https://www.facebook.com/julie.b.dvm/posts/10205792430072619?pnref=story.