milda 33

XXX.XXX.142.32
Kolikrát ročně vám hnízdí když už ted máte vajíčka nebo mladý ?
koldy
napsal(a):
Dobrý den, já mám 3 páry a nesedí ani jeden.2 páry budou hnízdit poprvé tak jsem zvědav. Chtěl jsem se zeptat jestli vám zasedají znova, když třeba mají vajíčka prázdné nebo ztratí mladé?
K.
Ano zasednou. Loni jsem měl dvě snůšky prázdné a na potřetí už to vyšlo 4 vejce,3 mladé. Také hnízdili poprvé. Chovu zdar.
koldy
napsal(a):
Dobrý den, já mám 3 páry a nesedí ani jeden.2 páry budou hnízdit poprvé tak jsem zvědav. Chtěl jsem se zeptat jestli vám zasedají znova, když třeba mají vajíčka prázdné nebo ztratí mladé?
K.
Vlani som odobral vajicka a samica za 3 tyzdne zniesla zas, no dokopy z 10 vajicok len jedno mlada.Teraz mi styri samice chodia do budok, tak uvidim.Modry-modry lacewing, modry-albino, sivy-modry pastel, modry-violeta.
vodrazka1

XXX.XXX.195.189
Hlavně by bylo dobré napsat, že Vám hnízdí v teple a ne venku v zimě. Jsou totiž troubové co to nepochopí a jsou pak schopni vyvěsit budky i ve venkovních voliérách.
milda 33

XXX.XXX.142.32
No a proto by mě zajimalo kolik těm pánum když jim v lednu sedí na vajíčkách udělají přirozenejch odchovu na bydlo za rok.
No mne právě ta nejstarší pára loni zasedla, měla 3 vejce, ale prázdné a pak už nic a to jsem krmil pestře.
Jinak dobrá poznámka, já je mám uvnitř, kde je teď teplota 10-15 °C.
Já mám páry modrý - bílá, zelený (neštěpící) - modrá, zelený - zelená (neštěpící), znám i jejich rodiče tak jsem zvědav co z toho bude.
K.
Davam uhnile drevo z dutin stromu suche pred otevrenim budky navlhcim.
Fefe
napsal(a):
Dobry den.Hniezdia vam uz alexandre?Z akych mutacii mate zostavene pare-pre inspiraciu.
Chovám Alexandry malé ve venkovních nevytápěných voliérách a v polovině února se začínají krmit.Vajíčka snesou tak začátkem března.Budky mají nechané celoročně.Mám 4 páry a jen 1 pár zasedne a odchová 2x.
satelit
napsal(a):
Chovám Alexandry malé ve venkovních nevytápěných voliérách a v polovině února se začínají krmit.Vajíčka snesou tak začátkem března.Budky mají nechané celoročně.Mám 4 páry a jen 1 pár zasedne a odchová 2x.
Me se pojimaji uz tetkom a budky mam zadelane netopim ve volierach.