Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2016 17:13
andulka9

XXX.XXX.19.49

Mel jsem 2 dny kakariky mela snaset vajícka ale místo potesení jsem tam nasel mrtvou poradíte mi jestli to mohla byt nemoc nebo jína prícina?

Mr Prophed

2.2.2016 17:57
Mr Prophed

XXX.XXX.60.167

Veštec by mel problem -2 dny od zakoupení? pitva ktera by prokazala pricinu by stala tolik co 6ks kakariky rudočelých.

2.2.2016 18:13
andulka9

XXX.XXX.19.49

2.2.2016 18:21
bartrand

XXX.XXX.62.36

Mr Prophed napsal(a):
Veštec by mel problem -2 dny od zakoupení? pitva ktera by prokazala pricinu by stala tolik co 6ks kakariky rudočelých.

Pitvu vcetne histologickeho rozboru udelaji v brne okolo 700kc

2.2.2016 18:43
simacek123

XXX.XXX.142.1

bartrand napsal(a):
Pitvu vcetne histologickeho rozboru udelaji v brne okolo 700kc

No jestli není z Brna tak da za benal plus cas, timto bych se opravdu nezajimal, jelikoz kakarik za dve kila je k mani.

2.2.2016 19:13
andulka9

XXX.XXX.19.49

Jo dekuji za odpovedi a kakariky rad koupím tu samicku za 300kč jihocesky kraj

2.2.2016 20:31
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

andulka9 napsal(a):
Mel jsem 2 dny kakariky mela snaset vajícka ale místo potesení jsem tam nasel mrtvou poradíte mi jestli to mohla byt nemoc nebo jína prícina?

Pouze můj názor, můžete mně nejen Vy oponovat.
Koupit papouška, který za dva dny měl snášet vajíčka není normální prodej, nechci říct koupě. Je jedno jestli za 3 stovky nebo 3 tisíce. Někdo lže.
Pitva mě vždy zajímala, abych se poučil pro příště. Záleží, jaký máte příjem a pak je vyšší cena pitvy než cena papouška vedlejší. Výsledek Vám může odhalit podvodníka, Vás poučit a to stojí, jak se říká prachy.
Když jsem byl mladý, choval ptáky 5 let, chodil za starým chovatelem na rozumy a říkal jsem, že mně nic neuhynulo, tak odpověděl: " Kdo chová ptáky dlouho, tak ví že hynou a hodně."
Je dávno po smrti, dnes jsem starší než on, ale jeho větu si neustále opakuji a dávám mu za pravdu.

2.2.2016 21:28
Beginneris

XXX.XXX.176.43

Moudivláček napsal(a):
Pouze můj názor, můžete mně nejen Vy oponovat.
Koupit papouška, který za dva dny měl snášet vajíčka není normální prodej, nechci říct koupě. Je jedno jestli za 3 stovky nebo 3 tisíce. Někdo lže.
Pitva mě vždy zajímala, abych se poučil pro příště. Záleží, jaký máte příjem a pak je vyšší cena pitvy než cena papouška vedlejší. Výsledek Vám může odhalit podvodníka, Vás poučit a to stojí, jak se říká prachy.
Když jsem byl mladý, choval ptáky 5 let, chodil za starým chovatelem na rozumy a říkal jsem, že mně nic neuhynulo, tak odpověděl: " Kdo chová ptáky dlouho, tak ví že hynou a hodně."
Je dávno po smrti, dnes jsem starší než on, ale jeho větu si neustále opakuji a dávám mu za pravdu.

Máte pravdu, neraz sa mi stalo že som prišiel a burzy s novými chovancami, dal ich do karantény a do dvoch dní padli.Samozrejmosťou je vždy pitva či sa musím uskromniť alebo nie. Keď som začínal som túto možnosť nemal tak prečo ju teraz nevyužiť

Kakarik mohol dostať mrtvicu alebo...Buď zaplatíte a zistíte to alebo budete čakať tu na ifaune na odpoveď a lámať si hlavu na tým čo sa mu stalo no to sa nikdy nedozviete.

2.2.2016 22:01
andulka9

XXX.XXX.19.49

Máte pravdu od toho chovatele co jsem si ji bral tak ji tam měl již delší dobu.

2.2.2016 22:47
jako001

XXX.XXX.109.93

andulka9 napsal(a):
Máte pravdu od toho chovatele co jsem si ji bral tak ji tam měl již delší dobu.

Vy ste bral vtàka z karanteny, ste borec: teraz tu placete kupily ste chipàka;kupte mladè zo stola, ako viete ze mala znàsat, podla coho ?hore nadomnou vàm napisali dochnu a casto a pricina ludia.

Přidejte reakci

Přidat smajlík