kanr

XXX.XXX.8.193
perejil
napsal(a):
Poveze někdo Amadiny gouldové?
Mužu vam dovezt 1.2 fialovoprsa a0.1běloprsa.lonsky odchov rezerva.prodam nebo vyměnim za červeny kanary A.B.nebo prodam.
kanr

XXX.XXX.8.193
Oprava 2.1 fialovoprsa,0.1běloprsa.
kanr

XXX.XXX.8.193
Dobrý večer, zítra zašlu foto kontakt tel: 774311277. nashle Harašta.
Mníšek šedý - 1.0 zelený / modré, palid (800, -kč),1.0 modrý palid (2500),1.0 tmavo modrý (1900, -),1.0 modrý palidino (2900, -),1.0 lutino (7000, -),1.1 modrý opalín,0.1 zelený palid / modré (1700, -kč),0.1 modrý palid (1700, -),1.0 pap. červenokřídlý štěp. do skořic DNA, rýžovník bílý, zebřičky výstavní, vše r.2015. Možno dovést burza Přerov, Kroměříž.723482397.
Mohu dovést proso žluté 11, - Kč/kg, zelené, červené, bílé 12, - Kč/kg, čtyř barev 12,50Kč/kg, oves nahý 10, - Kč/kg, lesknice 20, - Kč/kg, sl. žíhaná 15,50kč/kg, sl. černá 14, -kč/kg, kardi 19, -Kč.kg, pohanka 18, -kč/kg - vše vyčištěno, menší balení příplatek za obal (3-10kč), dovezu na burzu 21.2. do Kroměříže, nutno objednat, u objednávky uvést tel. kontakt. tel.723482397.
email- o.crha@quick.cz.
PO dohodě :
zpěvavý :
1,0 modrá straka 2014 - chovný
1,0 modrý pastel 2012 - chovný
1,0 oranž opalín 2013 - chovný
1.1 - 1,0 straka/oranž a 0,1 oranž/straka 2015
1,0 oranž opalín 2015
0,1 oranž opalín 2015
1,0 oranž palid/opalín/ino
Papoušek horský štěpí pastel 2015
1,0 korela bělohlavá/ ino/straka 2015
773 207 293.
slash

XXX.XXX.247.2
Nepovezete někdo kanáry bíločerné recesivní a červenoachátové, popř.červenočerné?
dedokarol

XXX.XXX.66.255
Dovezem 2 červenočierne samice kanára chovné-staršie..
slash

XXX.XXX.247.2
Můžete mě prosím kontaktovat na emelko@seznam.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přivezu pap. nádherný 0,2 r,15 (500.-) alexandr vousatý 1,0 r.15 (1500.-) korela šedá 1,0
tel.603848092
koupím alexandr malý 1,0 r.13-14, penant červená straka 0,1
radek1025
napsal(a):
Bude zde na burze prodejce budek?
Budky prodávám na stanovišti 3 a 4,.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
dnesni kromeriz me mile prekvapil. Navstevnost se krasne zveda. Jeste chvili a bude se plnit i pavilon A. Ta tlacenice v Bcku s jarem bude jeste vic houstnout.
S pozdravem smidla.eu.
Tak toto je najväčší nedostatok Kroměříža, kapacitne nedostačujúca hala. Počítam, že ešte sa ľudia budú v hale "B" dlho tlačiť (hoci Áčko je už takmer rok nachystané na prevádzku a nikto tam nejde )je to dané povahou našich národov - čo keby niekto zháňal v druhej hale práve to čo mám ja ? Nekúpi odo mňa, ale od niekoho iného.
aymara55
napsal(a):
Tak toto je najväčší nedostatok Kroměříža, kapacitne nedostačujúca hala. Počítam, že ešte sa ľudia budú v hale "B" dlho tlačiť (hoci Áčko je už takmer rok nachystané na prevádzku a nikto tam nejde )je to dané povahou našich národov - čo keby niekto zháňal v druhej hale práve to čo mám ja ? Nekúpi odo mňa, ale od niekoho iného.
Pokud zůstanou posrané přenosky venku , bude v hale místa dost. Ještě že jezdím na burze jen jako divák protože je to spíše horší než lepší. A každý si z toho dělá prde..
Každý nemá tu možnost pochytat ptáky a šupky dupky dvě zastávky městskou dopravou a jsem na burze. Mnoho zcela normálních a dobrých chovatelů dojíždí na burzu mnoho km, musí ptáky pochytat den předem ještě za světla a ráno kupříkladu ve 3 h už vyrážejí na burzu. A protože ptáci vykonávají potřebu pořád, určitě nepřestanou potřebu vykonávat tam kde zrovna jsou, protože jedou na burzu a přepravka by mohla být pos...! Tak asi tak to někteří mají s pokálenýma přepravkama. Ať mají všichni rýpalové přepravky takové, aby z nich mohli jíst klobásku z burzy.
pvaclavikk
napsal(a):
Každý nemá tu možnost pochytat ptáky a šupky dupky dvě zastávky městskou dopravou a jsem na burze. Mnoho zcela normálních a dobrých chovatelů dojíždí na burzu mnoho km, musí ptáky pochytat den předem ještě za světla a ráno kupříkladu ve 3 h už vyrážejí na burzu. A protože ptáci vykonávají potřebu pořád, určitě nepřestanou potřebu vykonávat tam kde zrovna jsou, protože jedou na burzu a přepravka by mohla být pos...! Tak asi tak to někteří mají s pokálenýma přepravkama. Ať mají všichni rýpalové přepravky takové, aby z nich mohli jíst klobásku z burzy.
Téma tohoto vlákna je jiné a navíc "kultura" prodeje je hodně "obsáhlé téma Nicméně dovolím si reagovat. Je to pochopitelně každého věc a otázka osobního svědomí, jak svou nabídku prezentuje..nevím zda "bohudík" nebo spíše "bohužel".. Pojem "posrané" přenosky si každý definuje po svém. Soudím, že rozdíl mezi zcela zanedbanou bednou a čerstvým trusem je vždy dobře patrný... Mým názorem je, že by každý měl mít stav přenosek takový, s jakým by se nestyděl vyfotit na ifaunu!
Osobně mi jsou výstavní klece sympatické. Nejsou náročné na údržbu a prodej ptáků z klece, kde je bidlo a napaječka samozřejmostí, jaksi víc baví..
pvaclavikk
napsal(a):
Dobry vecer,
s ptakama na burzu jezdim pokud mozno co nejmin, ale pokud uz, tak tpaky chytam den predem. Do prenosky dam klasek senegalu aby meli co jist a do mrizky napajecku. Pri smaotne preprave napjecky vyliju a vezu sebou vodu v lahvi. Na dne prenosky jsou presne na jeji rozmer narezane papiry. Vetsinou davam tri na sebe. Pred cestou vyhodim jeden, po prijezdu druhy a po naratu domu treti. Mohu vrele doporucit.
S pozdravem smidla.eu.
pvaclavikk
napsal(a):
Vy jezdíte na burzy asi málo. Přenoska podělaná ze všech stran, mimo té přední je několik burz nečištěná. Leda že by v chovatel převážel Rolie. Ti dokáží vymalovat i strop. Buď jste vyjevený z těch ptáků, že jste si to nevšiml nebo nevím.
akrobat
napsal(a):
Vy jezdíte na burzy asi málo. Přenoska podělaná ze všech stran, mimo té přední je několik burz nečištěná. Leda že by v chovatel převážel Rolie. Ti dokáží vymalovat i strop. Buď jste vyjevený z těch ptáků, že jste si to nevšiml nebo nevím.
Omlouvám se za překlep. Samozdřejmě jsem myslel Lorie.
zdenek.lejsek
napsal(a):
Dneska jsem se dozvěděl že se v neděli na burze v Kroměříži se jednomu chovateli ztratila přenoska s ptákama.Je to jistě neštěstí a ztráta pro toho chovatele.Kdo něco ví o tom, více.Díky.
Taky jsem to slyšel, ale nelituji jelikož vás hrůza položí přenosky na stůl a pak si u nich není. Když si přijdu něco koupit nikoho nemůžu sehnat. Když jdu prodávat mám si u přenosek být. Dobře mu tak.
zdenek.lejsek
napsal(a):
Dneska jsem se dozvěděl že se v neděli na burze v Kroměříži se jednomu chovateli ztratila přenoska s ptákama.Je to jistě neštěstí a ztráta pro toho chovatele.Kdo něco ví o tom, více.Díky.
Nebyla jsem tam, ale souhlasím s příspěvkem J838. V Přerově je běžné, že u přenosky není nikdo a zájemce tam stojí a stojí...Jasně, odkočit si má právo každý a ne všichni máme takové štěstí, že jede někdo s námi.Ale když se, coby zájemce, vrátím za 10-15 min a majitel se stále nedostavil a totéž opakuji znovu a nic, tak mám taky chuť vzít přenosku a ještě tam nechat vzkaz s díky .Také nejsem u přenosek 100% času, ale mám na nich vizitku s tel. číslem.Vážný zájemce může zavolat.