Diskuze kontra interní zprávy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2016 18:33
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Jsem účastníkem na této diskuzi často. Hojně využívám interních odpovědí.
Setkal jsem se s docela kladnou odezvou a pro mnohé byla tato forma odpovědi překvapením, se kterým se dosud nesetkali.
Domnívám se, že pokud odpověď k tématu je přínosná pro ostatní, je dobré ji dát veřejně a cením si přispěvatelů, kteří fundované rady vykoupené roky zkušeností nebo studia zadarmo dávají.
Myslím si, že různá vzájemná napadání a kontraverze a to nehovořím o vulgaritách přínosem nejsou a patří na interní zprávy.
Co Vy na to?

16.2.2016 18:50
vesmil

XXX.XXX.201.97

K chovu papoušků jsem se dostal teprve loni. Objevil jsem tento web a jsem za to rád. Každý den si pročítám tuto diskusi a hodně mi to dává. Jsem již starý pán ale zde se stále učím. Děkuji proto tímto všem, kteří tu dávají rady a píší o zkušenostech ze svých chovů.
Také jsem dostal již několik interních odpovědí na mé otázky. Je to také výborné.Vím že je to jenom pro mne a těší mě to.
Nelíbí se mi ale některé příspěvky, které dělají z tazatelů úplné blbce a neschopné lidi. Každý se přeci potřebuje něco naučit a proto se ptá.

16.2.2016 19:01
atka

XXX.XXX.61.1

Interní zprávy používám často a jsou skvělé, pokud máte něco přímo k jednotlivci...
Vy jste mi také psal interní zprávu s připomínkou k tématu na diskuzi, kterou jsem zadala.
Psal jste, že byste jednal jinak, toto téma byste na diskuzi nedal a zjednal nápravu sám.
Váš názor beru, ovšem já jsem téma dala na diskuzi úmyslně, aby oslovilo a pokud možno otevřelo oči co nejvíce lidem a od toho diskuze je. Nepotřebuji "hlasy"-jak jste mě nařkl, ani nepláču nad jedním ptáčkem.Jde zde o problém neojedinělý, jde o bezohlednost a to opravdu nelze řešit s jednotlivcem a ani si to nechat pro sebe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík