Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2016 21:34
xxx

XXX.XXX.223.6

Zdravim chovatelov.Potrebujem informaciu Aratingy Zlate mi naniesli vajicka ale nesedia na nich.Dal som ich do liahne kde som liahol kacice a husi.Daju sa takto viliahnut aj papagaje? Aka ma bit vlhkost a treba chladit vajicka pri konci inkubacie ako kacacie? Dakujem za slusne odpovede.Ivan.

17.2.2016 21:56
makusko11

XXX.XXX.114.232

xxx napsal(a):
Zdravim chovatelov.Potrebujem informaciu Aratingy Zlate mi naniesli vajicka ale nesedia na nich.Dal som ich do liahne kde som liahol kacice a husi.Daju sa takto viliahnut aj papagaje? Aka ma bit vlhkost a treba chladit vajicka pri konci inkubacie ako kacacie? Dakujem za slusne odpovede.Ivan.

Posielam tabuľku z jednej knihy, kde sú parametre, ktoré sú potrebné pre zdarné liahnutie vtákov.

18.2.2016 06:18
loufan

XXX.XXX.192.29

Nastavte teplotu 37.2, vlhkost 43%. Poslední dva dny inkubace už neotáčejte vejice a zvyšte vlhkost na 60%. Máte automatickou líheň, nebo nějakou samo-výrobu? Ještě nutno dodat že líhnout vejice od prvního dne je náročnjší, než třeba po 14 dnech inkubace pod rodiči, měl by jste sledovat úbytek hmotnosti vejice a za pomoci vlhkosti ho regulovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík