Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2016 15:45
Konne

XXX.XXX.35.159

Dobrý den, jelikož jsem viděl na inzerátech 2 pány co mají zájem o koupi chovné páry, tak obou jsem psal jestli se dá ještě ted nějaká pára koupit, že prý, žádnou nabídku na chovnou páru nedostali.
Taky bych měl zájem o chovný pár, tak jestli by někdo měl tak napište do soukromých zpráv, nebo jestli ted se vůbec ještě dá koupit?Zlínský kraj.

18.2.2016 16:16
bartrand

XXX.XXX.203.180

Já mám k prodeji páry dva. Byli součástí výměny a nemám pro tolik párů prostory. Možnost výběru který pár si vezmete. https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2692358/korely/.

18.2.2016 16:18
Konne

XXX.XXX.35.159

Dobrý den, pošlete prosím foto, mutace?

18.2.2016 16:55
docid

XXX.XXX.172.6

Musim uvolnit kvůli novým párům místo, a tak se chystám prodávat kolem šesti, osmi chovných párů v kombinaci lutino, perlové lutino, perlová, skořicová perlová. Když by se ozval někdo, kdo by měl zájem aspon o pět párů, něco bych pochytal. Zimuju v hejnu, proto je problem nafotit a řict, co k čemu patří. Musel bych přečist kroužky. Páry jsou dvou-tříleté po odchovech.

18.2.2016 17:02
docid

XXX.XXX.172.6

Pouze ti obyčejní perloví, lutino, skořice a jejich kombinace.

19.2.2016 13:42
Konne

XXX.XXX.35.159

Tak, na to že je korel tolik, tak těch chovných páru na prodej je dost málo.

19.2.2016 14:38
hzp

XXX.XXX.83.72

Konne napsal(a):
Tak, na to že je korel tolik, tak těch chovných páru na prodej je dost málo.

Jasně, každý to bude držet celou zimu, aby vám to mohl před sezonou nabídnout k prodeji.

19.2.2016 17:54
mercedes

XXX.XXX.44.248

Dobrý den.Na i fauně mám inzerát na korely, jsou loňské přírodní a nechali by se sestavit páry.Jeden pár po loňských odchovech prodávám.Jsem z Písku.

19.2.2016 18:26
mspacil

XXX.XXX.104.221

Když jsem nabízel chovné páry tak volalo snad 20 lidí, ale mladé nikdo nechce.
Každý chce přijít k hotovému.

19.2.2016 19:11
simacek123

XXX.XXX.142.1

mspacil napsal(a):
Když jsem nabízel chovné páry tak volalo snad 20 lidí, ale mladé nikdo nechce.
Každý chce přijít k hotovému.

Doba se asi znenila, jestli k lepšímu nebo horšímu nechci soudit, ano dnes každý chce zaruceny par, nejlepe chovny a to za cenu mladych, stalo se mi uz i párkrát ze by bylo vhodne i z dovozem-samozrejme.

19.2.2016 19:54
anurra.rhonean23

XXX.XXX.14.202

Konne napsal(a):
Dobrý den, jelikož jsem viděl na inzerátech 2 pány co mají zájem o koupi chovné páry, tak obou jsem psal jestli se dá ještě ted nějaká pára koupit, že prý, žádnou nabídku na chovnou páru nedostali.
Taky bych měl zájem o chovný pár, tak jestli by někdo měl tak napište do soukromých zpráv, nebo jestli ted se vůbec ještě dá koupit?Zlínský kraj.

Dobrý den, mám k prodeji chovný pár korel, bohužel jsem poněkud z ruky, lokalita Ústecký kraj, Rumburk.
Pár je po dvou odchovech, samec skořicová straka štěpák do bělohlavých (po bělohlavém otci a skořicové matce), samička skořicová perlová bělohlavá (po bělohlavém otci a skořicové perlové lutino matce). Pár potřebuji letos prodat, mám od nich dva bělohlavé potomky a dvě albino sestry od té chovné samice, takže mám už hodně příbuzných jedinců, chci obměnit krev a proto je tento pár na prodej. Píšu sem tento příspěvek, kdybyste měl (nebo kdokoliv jiný) náhodou zájem, byť je to trošku víc z ruky.

21.2.2016 19:32
pavel758

XXX.XXX.35.159

Dobrý den, měl by tu na prodej někdo páru korel v blízkosti UH?Nebo někdo, kdo by je mohl dostavit k UH?Nemám auto, cestu bych zaplatil.Na zbarvení nezáleží, Děkuji za jakoukoliv nabídku.Pavel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík