Dobrý den, jelikož jsem viděl na inzerátech 2 pány co mají zájem o koupi chovné páry, tak obou jsem psal jestli se dá ještě ted nějaká pára koupit, že prý, žádnou nabídku na chovnou páru nedostali.
Taky bych měl zájem o chovný pár, tak jestli by někdo měl tak napište do soukromých zpráv, nebo jestli ted se vůbec ještě dá koupit?Zlínský kraj.
Já mám k prodeji páry dva. Byli součástí výměny a nemám pro tolik párů prostory. Možnost výběru který pár si vezmete. https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2692358/korely/.
Musim uvolnit kvůli novým párům místo, a tak se chystám prodávat kolem šesti, osmi chovných párů v kombinaci lutino, perlové lutino, perlová, skořicová perlová. Když by se ozval někdo, kdo by měl zájem aspon o pět párů, něco bych pochytal. Zimuju v hejnu, proto je problem nafotit a řict, co k čemu patří. Musel bych přečist kroužky. Páry jsou dvou-tříleté po odchovech.
mspacil
napsal(a):
Když jsem nabízel chovné páry tak volalo snad 20 lidí, ale mladé nikdo nechce.
Každý chce přijít k hotovému.
Doba se asi znenila, jestli k lepšímu nebo horšímu nechci soudit, ano dnes každý chce zaruceny par, nejlepe chovny a to za cenu mladych, stalo se mi uz i párkrát ze by bylo vhodne i z dovozem-samozrejme.
Konne
napsal(a):
Dobrý den, jelikož jsem viděl na inzerátech 2 pány co mají zájem o koupi chovné páry, tak obou jsem psal jestli se dá ještě ted nějaká pára koupit, že prý, žádnou nabídku na chovnou páru nedostali.
Taky bych měl zájem o chovný pár, tak jestli by někdo měl tak napište do soukromých zpráv, nebo jestli ted se vůbec ještě dá koupit?Zlínský kraj.
Dobrý den, mám k prodeji chovný pár korel, bohužel jsem poněkud z ruky, lokalita Ústecký kraj, Rumburk.
Pár je po dvou odchovech, samec skořicová straka štěpák do bělohlavých (po bělohlavém otci a skořicové matce), samička skořicová perlová bělohlavá (po bělohlavém otci a skořicové perlové lutino matce). Pár potřebuji letos prodat, mám od nich dva bělohlavé potomky a dvě albino sestry od té chovné samice, takže mám už hodně příbuzných jedinců, chci obměnit krev a proto je tento pár na prodej. Píšu sem tento příspěvek, kdybyste měl (nebo kdokoliv jiný) náhodou zájem, byť je to trošku víc z ruky.