macek60

XXX.XXX.67.51
Kdo mi poradí, kde seženu lék na odčervení S76. Ještě jsem neslyšel na tento lék nic negativního. Samá spokojenost, ale kde ho koupit.
Http://www.ladygouldianfinch.com/shopping.php
Nechte si to poslat v dubnu a budete mít jistotu, ža Vám to u nás někdo nenadělí prošlé mrazem a znehodnocené. S doručením není problém.
macek60

XXX.XXX.159.13
Dík za radu a v ČR se sehnat nedá?
cicus

XXX.XXX.50.10
Ja som si ho kúpila a možem vam ho doporučiť.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja koupil tady napiste jim e mail http://www.krmiva-pro-papousky.cz/prodej-zrnin-mvdr-milos-maca/.
macek60

XXX.XXX.159.13
Moc díky za typ. Uvítám každou zkušenost s S76.
macek60

XXX.XXX.159.13
Tak jsem tam volal a jsem velice příjemně překvapen ochotou a hlavně znalostmi a to i detailními. Pravděpodobně letitá praxe je lepší než teoretické znalosti některých... Ještě jednou díky za typ.
cicus

XXX.XXX.50.10
S76 som si kupila uź viac krat a som snim spokojná.
ara1651

XXX.XXX.67.51
O.K. suouhlas absolutní špička v odčervování a nejen pro papoušky i pro drůbež atd.
Staženo ze stránek Dr.Rob Marshall USA.
S76 - spolehlivě ničí vnitřní i venkovní parazity (velice vhodný v chovu kanárů a guld) proti roztočům vzdušných vaků způsobující tzv. sypavku. S76 likviduje roztoče, oblé červy a venkovní parazity. Není účinný na tasemnice. S76 je určený pro ptáky a jeho aplikace je velmi pohodlná pro chovatele a nestresová pro ptáky. S76 oproti jiným přípravkům na odčervení ptáků je k ptačímu organismu velice šetrný. Může se podávat v jakékoliv fázi životního cyklu ptáků.
kody858

XXX.XXX.67.51
O.K.
macek60
napsal(a):
Kdo mi poradí, kde seženu lék na odčervení S76. Ještě jsem neslyšel na tento lék nic negativního. Samá spokojenost, ale kde ho koupit.
Koupit jej můžete u pana Miloše Máci, Poděbradova 567,675 51 Jaroměř n.R.
25 ml přípravku stojí i s poštovným 650, - Kč a ředí se 5 ml/1l vody.
Kontakt tel.:603894366.