borekplachy

XXX.XXX.195.189
U žaků je to nejčastěji psychická porucha, není to ani trochu druh vhodný na domácího mazlíka.
Takhle to vidět není, ale na pohmat má jenom povrchové a prachové málo. Pod klecí má neustále podestláno. Krmíme granulemi Nutribird.
borekplachy

XXX.XXX.195.189
weuca
napsal(a):
Takhle to vidět není, ale na pohmat má jenom povrchové a prachové málo. Pod klecí má neustále podestláno. Krmíme granulemi Nutribird.
Nevypadá, že se škube. Granule nutribird jsou dobrá volba, sem tam dejte nějaké ovoce nebo rozpůlený vlašák a má vyvážené krmení.
Zdravím z fotky vypadá dobře není vidět že by začal s nějakou poruchou je možné že máte nízkou vlhkost tak by třeba jen snesl nějakou koupel ale na to opatrně protože vím jak Žaci jsou na vodu alergičtí.Jak píše kolega nademnou na ty granule se vyprdněte jsou v nich samá barviva a ty zrovna papouškům neprospívají raději kupujte ovoce a zeleninu čerstvou.
Různé rady, podle fotky se nedá radit. Jen se zeptám. Ten žako na fotce vypadá tak super, že by si to mnohý přál. To vidíte, že si prachové peří vytrhává nebo je tam to peří ráno nebo během dne "nastlané"? A jak poznáte pohmatem, že nemá prachové peří je mně záhadou. Můžete odpovědět interně. Prodiskutujeme to.
david8814
napsal(a):
Zdravím z fotky vypadá dobře není vidět že by začal s nějakou poruchou je možné že máte nízkou vlhkost tak by třeba jen snesl nějakou koupel ale na to opatrně protože vím jak Žaci jsou na vodu alergičtí.Jak píše kolega nademnou na ty granule se vyprdněte jsou v nich samá barviva a ty zrovna papouškům neprospívají raději kupujte ovoce a zeleninu čerstvou.
Davám granule Nurbit nature bez barviv jako doplněk stravy a odchytov žaci je berou úplně v pohodě jako i ostatní ptáci.Barvené granule to je jen obchodní tah aby to vypadalo lépe.je dokázané, že když je něco barevné tak to koupíte spíše než něco bez barvy.
pechek

XXX.XXX.195.189
Kupte mu goji, můžete mu namáčet piškoty v džusu nebo dávám i sušenou, ale ta jim moc nejede jen když ji namočím před krmením.
Po zadání kodu máte slevu 50korun na láhev a 20 korun na sušené plody. viz obrazek.
borekplachy

XXX.XXX.195.189
raduz
napsal(a):
To si děláte srandu? Asi máte o vyváženém krmení trošku zkreslené představy.
To si srandu nedělám a myslím to vážně. Myslím, že o krmení žaků představu tak trochu mám a rozhodně není zkreslená.
Moudivláček
napsal(a):
Různé rady, podle fotky se nedá radit. Jen se zeptám. Ten žako na fotce vypadá tak super, že by si to mnohý přál. To vidíte, že si prachové peří vytrhává nebo je tam to peří ráno nebo během dne "nastlané"? A jak poznáte pohmatem, že nemá prachové peří je mně záhadou. Můžete odpovědět interně. Prodiskutujeme to.
Já bych to chtěla ale diskutovat zde veřejně. Jelikož se asi už 3 roky o tuhle problematiku zajímám, tak každou diskusi na tohle téma ocením.