Co se hodí ke 4 letemu kanarovi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2016 22:26
andulka9

XXX.XXX.19.49

Mate skusenosti napríklad s amandinou nebo neco takoveho za odpovedi predem dekuji

simi3

18.3.2016 07:59
simi3

XXX.XXX.195.189

To je snad jasné co, přeci kanára.

18.3.2016 08:41
sharon

XXX.XXX.190.169

Treba zohnať dospelú samicu kanárika a pripravit hniezdo, skúste si naštudovať literatúru, alebo môžete aj dospelého kocúra a budete mať po probléme!

18.3.2016 08:45
andulka9

XXX.XXX.19.49

Vy jste ale vtipalek

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2016 17:10
Uživatel s deaktivovaným účtem

4 leta kanarice...

kunanec

18.3.2016 17:32
kunanec

XXX.XXX.103.251

Andulka 9 je myslim 13 kluk pokud se nepletu

18.3.2016 18:48
andulka9

XXX.XXX.19.49

Ano a to se nemohu zeptat nebo co

kunanec

18.3.2016 19:40
kunanec

XXX.XXX.103.251

No mužeš ale ostatni si myslí že jseš dospělej a podle toho odpovidaj.

18.3.2016 20:16
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

andulka9 napsal(a):
Mate skusenosti napríklad s amandinou nebo neco takoveho za odpovedi predem dekuji

Co se hodí ke čtyřletému kanárovi?
Zajímavé, uštěpačné odpovědi. Tazatel si za ně může sám.

Víte, kolik druhů amadin, dříve amandin, na kterou se ptáte a které jsou různě náročné existuje?
1. Ke kanárovi do větší klece se toho hodí hodně.
2. Proč k němu něco chci ? On je totiž spokojený sám.
3. Chci - li já víc ptactva, tak pak ano, výběr je veliký.
4. Dávejte podrobnější jasné otázky, na které lze seriózně odpovědět, pak nebudete sklízet
posměch vtipálků.
5. Kdyby si tazatel, nesmí být lenošný, přečetl základní informace, je jich dnes nespočetně, nemusel by se ptát.
A abych jen nemoralizoval. Na otázku formulovanou podle mnou výše uvedeného rád interně podrobně odpovím. Jedná- li se o mladeho začínajícího "chovatele", tak o to ochotněji. Byli jsme všichni jednou mladí začátečníci.

18.3.2016 20:38
andulka9

XXX.XXX.19.49

Všechna témata co jsem založil a ptal se na konkrétní věc tak vždy se našel někdo kdo mě kritizoval já se na nic ptát nebudu. To radši vezmu kolo a pojedu na kraj města k chovateli

18.3.2016 21:27
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

andulka9 napsal(a):
Všechna témata co jsem založil a ptal se na konkrétní věc tak vždy se našel někdo kdo mě kritizoval já se na nic ptát nebudu. To radši vezmu kolo a pojedu na kraj města k chovateli

Hlavně, že někdo souhlasil. Odpovědělo 5 reakcí, nebyly ty reakce zas tak odsouzeníhodné. Divit se, že někdo nesouhlasí a kritizuje vyslovený názor je dětinská nedospělost. Je třeba vždy po kritice hledat chybu u sebe, argumentovat příště tak, aby kritiků ubylo.
Okamžitá výše uvedená odpověď " andulka 9 " za 20 min po mé nabídce spolupráce je pro mně překvapující.
Hochu, život Tě naučí. Mít názor je jedna věc, že budou kritici, je normální, ale divit se tomu normální není. To kolo bude nejlepší, nevím, proč už k tomu chovateli nejelo.

18.3.2016 21:33
bartrand

XXX.XXX.62.36

andulka9 napsal(a):

Ono by možná neškodilo kdyby sis z těch odpovědí taky něco vzal. Nikdy tě nikdo nekritizoval tolik, aby to pro tebe nebylo nějakým způsobem poučný. Otázka co ke kanárovi je docela zvláštní, pokud nechováš ptáky pár měsíců ale už rok, dva se tomu věnuješ, tak víš že k ptákovi nejlíp stejný druh opačného pohlaví. Kdybys byl trošku trpělivej (téma plastové spojky) třeba by ses i dočkal víc slušných odpovědí. Občas stačí zapojit hlavu :)
Hodně úspěchů.

18.3.2016 21:59
andulka9

XXX.XXX.19.49

ok ja beru na vedomí
a odkud jste.

19.3.2016 07:03
sharon

XXX.XXX.190.169

Byli jsme všichni jednou mladí začátečníci - tuto pán píše je to pravda, ale ja keď som začínal, tak som si najprv kúpil nejakú knihu, čo som práve zohnal za socíku, alebo som si knihu požičal, buď nejaký kamarát chovateľ, alebo sú aj knižnice, a navštevoval som určitých chovateľov, čo chovali to o čo som ja mal záujem, napr ja mám skoro od každého druhu literatúru a mám dosť slušnú knižnicu, teraz mladší by chceli hneď informáciu ako majú odchovávať, v tých časoch nebol internet,. keď som ja začínal - t.j cca 40 rokov a začínal som kanárikmi, ako zadavateľ, nakoniec som skončil u stredných a veľkých papagájov ako je karmínový, amboin, kakadu ružový a iné
takže ponaučenie, naštudovať literatúru a nabrat skúsenosti a môžete chovať, ale nie do výkupu
S pozdravom

19.3.2016 08:17
glanz

XXX.XXX.233.138

andulka9 napsal(a):

Samečkovi kanára je nejlépe samotnému.
Záleží také v čem ho máte a za jakým účelem.
A také jestli je harzký nebo barevný nebo postavový?
Jestli je v kleci, nic bych mu nedával. Má své teritorium, které si bude před nováčkem bránit.

19.3.2016 14:00
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

sharon napsal(a):
Byli jsme všichni jednou mladí začátečníci - tuto pán píše je to pravda, ale ja keď som začínal, tak som si najprv kúpil nejakú knihu, čo som práve zohnal za socíku, alebo som si knihu požičal, buď nejaký kamarát chovateľ, alebo sú aj knižnice, a navštevoval som určitých chovateľov, čo chovali to o čo som ja mal záujem, napr ja mám skoro od každého druhu literatúru a mám dosť slušnú knižnicu, teraz mladší by chceli hneď informáciu ako majú odchovávať, v tých časoch nebol internet,. keď som ja začínal - t.j cca 40 rokov a začínal som kanárikmi, ako zadavateľ, nakoniec som skončil u stredných a veľkých papagájov ako je karmínový, amboin, kakadu ružový a iné
takže ponaučenie, naštudovať literatúru a nabrat skúsenosti a môžete chovať, ale nie do výkupu
S pozdravom

Jako čtenář děkuji za Vaši odpověď. Někteří chovatelé, já jim říkám rychlokvašky, by si Váš text měli číst každý den, kdy jdou k voliérám. A kdo si myslí, že v chovu trochu žádanějších papoušků to jde snadno a rychle, bude velice zklamán.

Přidejte reakci

Přidat smajlík