Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2016 15:51
Miky0001

XXX.XXX.93.126

Dobrý den chtěl bych se zeptat, jak jé důležité u andulky koupání.Pořídil jsem andulce koupelničku zkoušely dávat míň i víc vody a andulka ani za boha do ní nevleze také jsem zkoušel misky z vodou také nic ve finále jsem koupil vodní čerpadlo a vyrobil andulce něco jako fontánku také nic pak jsem zkoušel různé dobroty(salát, jablko atd) dávat do koupelničky fontány také nic tak jsem tedy přikročil ke kroku že andulku začnu stříkat rozprašovačem ale zřejmě se bojí vždy uletí a už mi došly nápady může mi někdo poradit co stím?Setkal se už někdo že jeho andulka nemá ráda vodu ?Andulka je ochočená moc díky za odpovědi.

21.3.2016 13:07
pepajz

XXX.XXX.144.38

Tak ji davejte dene tu koupelnu andulky jsou zvidave casem se tam pujde třeba napit nebo se okoupat jen ju nenudte at se neboji...! nebo dejte do te misky salat nebo něco podobného méně vody a neruste tu andulku ona si zvikne na chozeni pro zelene a urcite se v te trozce vody se salátem bude rochnit (koupat...) ja davam svém andulkam jen v lete misky s vodou.a ted jen mrkev naloupanou škrabkou na platky ( to mate pak videt jak v tech miskách radi a rochni se a ji jen jsou oranzove a musim je hlidat nez neskonci protože nektere jsou agresivni na sebe ale to jsi vycisti samy to peri nejsou vůbec zalepene jen to barvivo chvily sviti.

rohliky

21.3.2016 13:40
rohliky

XXX.XXX.195.189

Andulky se koupou jen opravdu vyjímečně, raději mají mokré listí nebo trávu. Nastudujte si kde žijí a budete vědět proč tomu tak je.

21.3.2016 14:45
sagy.sagy

XXX.XXX.213.22

Já mám taky tu koupelnu pro ptáky, ale i když sem jim jí dávala docela často, tak se jí pořád bály, ale jakmile mě viděli u dřezu jak pouštím vodu, tak okamžitě přiletěli a koupali se mi na ruce pod tekoucí vodou. Ta co stojí je zatím nezajímá, ani v misce ani v talíři :-D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík