Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

papala

27.3.2016 13:31
papala

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Jaká byla dnes účast na burze a co tam bylo zajímavého. Děkuji za info.

27.3.2016 17:41
tempir01

XXX.XXX.50.186

Take bych rad info marodím a tak sem nemoh.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2016 18:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ptáků bylo dost, lidí taky, výkupni ceny byli vysoké dá se říct.

27.3.2016 21:36
Majda 13

XXX.XXX.214.79

Lidi bylo opravdu dost a ptaku na prodej take dost. Co jsem potreboval, to jsem koupil. ceny trochu jine, nez bych nakupoval pred mesicem. Co jsem videl vykup, tak andulky za 100, jinde za 90kc. Korely za 250kc mutace, agace v 7.00hod jiz nebral. Klobasa jako vzdy vynikajici.

27.3.2016 21:57
arčí88

XXX.XXX.158.34

Jinak ještě v 8 hodin bylo plné parkoviště a ještě byly plné haly ale když jsem to viděl tak jsem se otočil a šel ven koupit směs a vitamíny, a ke snídaní jsem si dal opět perfektní klobásku. Vše co jsem chtěl to jsem koupil. a v 9 jsem jel domů.

28.3.2016 08:50
vesmil

XXX.XXX.201.97

Já to pojal podobně jako arčí. Bylo toho docela moc.

28.3.2016 08:50
1278

XXX.XXX.228.42

Po delší době jsem navštívil burzu v Týništi a byl to jeden z nejhorších chovatelských zážitků v poslední době, někteří chovatelé soutěží mezi sebou o to kdo odchová a prodá pidi mini ptáka.
Vím že se vždy nepodaří odchovat standart, tak je tady od toho výkup a tam je dám a nekazím si své chovatelské jméno.Další věc v za...raných přenoskách o rozměru cca 20x12x15 cm snad deset a více ptáků.Byly tam k vidění i nepřepeření ptáci např. guldy a rýžovníci, ale také zjevně nemocní ptáci a pořadatelům je jedno.To hodnocení se týká pouze části chovatelů, byl tam pan Groda, který prodával pěkné výstavní andulky z výstavních klecí ale i někteří další chovatelé prodávali své odchovy tak jak je to běžné na západ o nás. V letošním roce jsem byl na burze v Erfurtu tam by měli jet pořadatelé z Týniště na školení ohledně organizace burzy.Vím, že můj příspěvek některým tzv.chovatelům po chuti a bude mi odepsáno, když se mi v Týništi nelíbí ať tam nejezdím, proto je ubezpečuji, že tam opravdu dlouho nepojedu.Přeji všem slušným chovatelům úspěšnou sezónu.

28.3.2016 09:27
cistic

XXX.XXX.50.10

1278 napsal(a):
Po delší době jsem navštívil burzu v Týništi a byl to jeden z nejhorších chovatelských zážitků v poslední době, někteří chovatelé soutěží mezi sebou o to kdo odchová a prodá pidi mini ptáka.
Vím že se vždy nepodaří odchovat standart, tak je tady od toho výkup a tam je dám a nekazím si své chovatelské jméno.Další věc v za...raných přenoskách o rozměru cca 20x12x15 cm snad deset a více ptáků.Byly tam k vidění i nepřepeření ptáci např. guldy a rýžovníci, ale také zjevně nemocní ptáci a pořadatelům je jedno.To hodnocení se týká pouze části chovatelů, byl tam pan Groda, který prodával pěkné výstavní andulky z výstavních klecí ale i někteří další chovatelé prodávali své odchovy tak jak je to běžné na západ o nás. V letošním roce jsem byl na burze v Erfurtu tam by měli jet pořadatelé z Týniště na školení ohledně organizace burzy.Vím, že můj příspěvek některým tzv.chovatelům po chuti a bude mi odepsáno, když se mi v Týništi nelíbí ať tam nejezdím, proto je ubezpečuji, že tam opravdu dlouho nepojedu.Přeji všem slušným chovatelům úspěšnou sezónu.

UZ MATE POPREDANE TAK STE POKRITIZOVAL A DLHSIU DOBU NA BURZU NEPOJDETE, TO JE KAZDEMU JASNO, PRAJEM USPESNU SEZONU ABY STE ZAS MOHOL NAVSTEVOVAT ROZNE BURZY.

28.3.2016 11:10
lada 4

XXX.XXX.152.254

Dobrej, tak sem se i já vydal na koupi do Týniště Pořád se o tom zde básní jak jeto skvělá burza ale jeto skoro jako všude.Věd šina ptactva nepoužitelná do chovu.Bohužel nic sem nekoupil i když tam bylo pár velmi pěknejch kousků. Ale jen samců, tak si počkám na letošní mladé.Možná by to chtělo méně ptactva a zaměřit se na kvalitu ale dokud výkup bude brát vše co má peří se toho moc nezmění. p. Linek.

28.3.2016 11:14
stewe5

XXX.XXX.157.2

Dobry den, tak ja za sebe muzu rict ze jsem tam byl poprvé a opravdu naposled..jizda 120 km tam a 120 zpatky uplne zbytecne..jak pise pan foggi, ubohy ptaci nacpany ve vsem moznym ani se tomu neda rict přenoska, spis zumpa...zlata mensi burza v Sobotce...mam to bliz a kvalita je nekde jinde...

28.3.2016 11:16
1278

XXX.XXX.228.42

cistic napsal(a):
UZ MATE POPREDANE TAK STE POKRITIZOVAL A DLHSIU DOBU NA BURZU NEPOJDETE, TO JE KAZDEMU JASNO, PRAJEM USPESNU SEZONU ABY STE ZAS MOHOL NAVSTEVOVAT ROZNE BURZY.

Ano mám dost odchovů prodaných a další budou k prodeji během dubna, ale prodávám z domova a nebo po dohodě když jedu občas na burzu tak zájemci ptáky dovezu, ze stolu neprodávám.

28.3.2016 11:37
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Tak já na burzu do Týniště nevozím nic na prodej, jelikož vše prodám doma. Na druhou stranu když jedu do Týniště, tak se i docela těším na setkání z kamarády. Je pravda že někteří prodávající mají ptáky v otřesných podmínkách i kvality. Ale tím že tady budete psát na ifaunu to a to ke kultuře a kvalitě nepomůže. Sáhněte si na srdce a přiznejte kdo z Vás to pořadatelům vytknul a nebo řekl? věřím že nikdo a pokud zde budete psát, že to byla vaše poslední návštěva této burzy, tak věřte že na ten počet návštěvníků co tu burzu navštíví to nikoho nebude mrzet. Toť asi vše,.

sisco

30.3.2016 11:59
sisco

XXX.XXX.48.251

Dobrý den, sice se můj dotaz netýká papoušků, ale zkusím to.
Na každé burze je skoro u výjezdu z parkoviště prodejce japonských křepelek.
Když už si je chci koupit, tak tuto neděli tam nebyl...
Nemáte na něho náhodou někdo kontakt? Ráda bych si je u něj zarezervovala na
další burze.
Děkuji.

30.3.2016 17:09
jaajina

XXX.XXX.89.124

1278 napsal(a):
Ano mám dost odchovů prodaných a další budou k prodeji během dubna, ale prodávám z domova a nebo po dohodě když jedu občas na burzu tak zájemci ptáky dovezu, ze stolu neprodávám.

Dobrý den co budete mít v dubnu k prodeji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík