Také sem kroutil hlavou když sem viděl jak krásní kakarici byly ve výkupu. Jel sem schválně že koupim a bohužel ani jeden peknej kus. Pouze ve výkupu. Škoda že si lidé neváží svých odchovu kdyby píšťaly půl hodiny tak si troufnu říct že by dostaly i 450 za kus když byli tak krásní. Lepší dát po 2-300 do výkupu. Nechapu.
molousek
napsal(a):
Tak jsem navštívil burzu a divím se jaké nádherné kanáry jsou chovatelé schopni dát do výkupu.
Na stole jenom jedna přepravka, kus za 350 Kč (kanáři nic moc)
Je to smutnééééééé !
Co si myslíte Vy - chovatelé ?
Prosím slušné reakce
Dík
Chovu zdar.
Zdravím, doporučil bych Vám si přivstat, v 6.10 hod na stole v hale pěkní glostři 500, - Kč za kus, kousek dál měl pán nádherné bílé a červené kanáry 600, - Kč ks a v hned u bočního vchodu byl pán z červenýma achátama 400, - Kč ks. V 7.00 už tam nebyly. Chce to ráno rychle reagovat a když něco uvidíte tak to hned koupit, protože až to obejdete tak vše dobré je pryč. Chvilku jsem stál u těch glostrů a co si musel pán vyslechnout, že je zloděj kanáři za 500, - a že to je drahý, tak to asi nebyly slušní chovatelé. Každý by chtěl pěkné a kvalitní ptáky ale nejlépe za cenu výkupu
Tak mi to nedá abych nereagoval osobně to dělám tak že raději dám ptáky do výkupu než si dělat konkurenci. No ještě lépe odvést ptáky ven.
Konkrétně loni jsem prodával tyrkysáky v mutacích skořice, opalin, žlutá za cca od 800 - 2500 a venku jsem dostal od 70 - 150€ za kus. Tak se ptám ma to cenu prodávat u nás, myslim že ne JP.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jardda
napsal(a):
Tak mi to nedá abych nereagoval osobně to dělám tak že raději dám ptáky do výkupu než si dělat konkurenci. No ještě lépe odvést ptáky ven.
Konkrétně loni jsem prodával tyrkysáky v mutacích skořice, opalin, žlutá za cca od 800 - 2500 a venku jsem dostal od 70 - 150€ za kus. Tak se ptám ma to cenu prodávat u nás, myslim že ne JP.