Cel

XXX.XXX.226.103
Navštívil jsem s rodinou burzu na Výstavišti v Brně.Konečně něco po čem tady někteří volají.Žádný začátek v 5 hodin ráno ani v 7 hodin ráno ale v 9 hodin.Burza v příjemném čistém prostředí na rozdíl od mnoha jiných. Zaměřená na Teraristiku a Ptactvo.Fungoval prodej krmiva i výkup ptáků.K vidění od hadů až po papoušky co oko ráčí.Ideální na strávení příjemného nedělního dopoledne s dětmi v prostředí kde je pro ně co k vidění.Za mne naprostá spokojenost.Jen tak dál.
Burza tento měsíc bude 22.5.2016. www.faunahobbybrno.webnode.cz.
Dobrý den. Není to v pavilonu, ale je to v Kongresovém centru při BVV adresa je Výstaviště 1
info najdete na www.faunahobbybrno.webnode.cz.
Cel
napsal(a):
Navštívil jsem s rodinou burzu na Výstavišti v Brně.Konečně něco po čem tady někteří volají.Žádný začátek v 5 hodin ráno ani v 7 hodin ráno ale v 9 hodin.Burza v příjemném čistém prostředí na rozdíl od mnoha jiných. Zaměřená na Teraristiku a Ptactvo.Fungoval prodej krmiva i výkup ptáků.K vidění od hadů až po papoušky co oko ráčí.Ideální na strávení příjemného nedělního dopoledne s dětmi v prostředí kde je pro ně co k vidění.Za mne naprostá spokojenost.Jen tak dál.
Taky jsem tam byl s celou rodinou a ta devátá to je ideální čas.Prodal jsem do výkupu korely, koupil krmení a bylo poledne.I manželka byla spokojená.Když odjedu brzy ráno na nějakou burzu a vrátím se tak frfle a tentokrát pohodička.Byla spokojená že neutíkám a jsem s rodinou.
kolipa
napsal(a):
Já jsem byla taky velice potěšena, výkup fungoval - prodala jsem odchov andulek, nakoupila krmení a děcka mě ještě ukecaly na chameleóna - parádička
Jestli se mohu přidat i za mne spokojenost.Ráno jsem měl nějaké kšefty s Polákama na burze v Přerově tak jsme to vyřešili a když jsem dojel v 8,00 hodin domů vnoučata právě vstávala a ptala se kdy oni taky někdy pojedou na burzu.Tak jsem je poslal za maminkou aby je nachystala a vyrazili jsme na burzu do Brna.Vnoučata nadšená z hadů, chameleonů to doma nemají a já vlastně stihl dvě burzy.Ale prostředí super a to taky dělá své.