Uživatel s deaktivovaným účtem

Dnes burza v Přerove veľmi dobrá.Bolo kde postaviť prenosky, žiadne tlaky medzi regálmi, predali sme, nakúpili.1*.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, prý tam někdo měl kakadua žlutolícího sumbského. Prosím nemáte někdo na toho pána nebo paní kontakt? Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Pavel Hrdlička.
Všechno předražené, u těch samých prodejců na internetu poloviční ceny. Nejvíc tam bylo jídla pro lidi. Zahlédl jsem nějaké prodejce ptáků, snad to byli Rumuni, nebo kdo, měli tam na prodej drobotinu, v prenoskach jsem viděl dva uhynule ptáky, ostatní po nich skákali, to jsou teda chovatelé!nekoupil bych tam raději nic. Omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu.
kikus

XXX.XXX.184.3
H0042
napsal(a):
Všechno předražené, u těch samých prodejců na internetu poloviční ceny. Nejvíc tam bylo jídla pro lidi. Zahlédl jsem nějaké prodejce ptáků, snad to byli Rumuni, nebo kdo, měli tam na prodej drobotinu, v prenoskach jsem viděl dva uhynule ptáky, ostatní po nich skákali, to jsou teda chovatelé!nekoupil bych tam raději nic. Omlouvám se za pravopis, píšu z mobilu.
Zas jeden co zjedol salamunove h...o.
bextra

XXX.XXX.215.166
Zdravím, nemáte někdo tel.kontakt na pána co prodával amazonky černotemené?nabízel 2 samce bydlí někde u Hodonína.mám zájem.děkuji.
maxa
napsal(a):
Ale víte ceny, má to dost předražené sice pěkné ptáky 1,0 černotemenný za 7500, - 1,0 bělobřichý 8500, - a za samečky to je moc !
Za kvalitu se plati dal jsem 8500, - ptak je to krásný nejhezčí co mi byli nabýdnuty ve středu jedu pro samičku já nemám problém platit za kvalitu pták je to roční není to letošní mládě.
maxa
napsal(a):
To můžeme polemizovat ale drahé to je za samečka 8500, -Vím, že šli nahoru oproti lonskému roku já například kupoval vloni v Budějicích od paní dva samečky po 3500, - a nádherný ale to bylo vloni a dopároval samičkama po 7000, -.
Pokud jste koupil bělobřiché par za 10500, - tak když je teď prodáte tak vyděláte zkoro 100%, a ta cena je dobrá kdyby to byl letošní tak bych za něj tolik nedal ale už je to roční pták měl jsem nabídku letošního páru za 19000.- a nebo dovoz za 800 eur na cestě z burzy mi za něho slovák nabízel 9 tis. To je prostě obchod a věc každého kolik dá. Mě roční pár vyjde na 19000, -.
Džony

XXX.XXX.153.18
Boli na burze aj astrildy prepeličie?